Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Snup en cocktail mens du venter


Kategori: Blandede

Ved du hvordan man laver en Harvey Wallbanger? Er dit barskab fyldt? Ved du hvad du lige mangler for at få de sidste sjatter til at blive den lækreste drink i verden?
På BOSSMAN har vi nu en ny tilføjelse: Drinksguiden.

Efter desperat at have søgt nettet tyndt, og kun fundet sørgelige undskyldninger for drinksguides, besluttede vi os for at lave en selv, og vi er rigtig godt tilfredse med resultatet.
Faktisk viste det sig at vi kunne lave adskillige lækre drinks, bare ud fra det gæsterne efterlod fra sidste fest - se DET er s'gu da noget man kan bruge til noget: en god undskyldning for lige at få en lille buzz på endnu engang.

Der er flere forskellige måder at bruge drinksguiden på. Hvis du lige præcis ved hvilken drink du vil lave, er det bare at slå navnet op. Hvis du er usikker, men ved sådan cirka hvad der skal i - eller ikke skal i - er der mulighed for at lægge en række avancerede filtre på, så du hurtigt finder lige præcis den drink du husker fra den der gang på den der skumle bar lidt før solen stod op.

Du kan også gå den anden vej og bare indtaste hvad du har i barskabet, og med det samme få at vide præcis hvad du kan lave, eller hvad du bare lige skal i døgneren efter en halv liter fløde for at have samtlige ingredienser til.

Der er intet tidspunkt så godt som lige nu: Hop ind på drinksguiden og find ud af hvad du skal feste på i aften!

Link: BOSSMAN drinksguide.Mandag d. 9 april 2007 af: John V.R. Doktor

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: