Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Drinks, fest og søde nøgne piger i leg


Kategori: Kultur og sport

Hvor surt er det lige at skulle arbejde en lørdag aften? Ikke særligt! Ikke når man skriver for BOSSMAN i hvert fald - og specielt ikke, når en lørdag aftens arbejde består i at besøge en eksklusiv stripklub, og vende tilbage med en fornuftig reportage.
Vi ankom til Gentlemens Club i Helsingør, hvor vi lige skulle være sikre på at vi var kommet til det rette sted; det eneste der mødte os var nemlig en lukket dør. Der gik imidlertid ikke mange sekunder før døren blev åbnet, og vi blev lukket ind - men stedet gør ikke meget ud af at vise udadtil hvad der foregår indenfor på scenen.

gentlemens club Når man træder indenfor på et sted som Gentlemens Club, hvor man straks bliver mødt af synet af søde piger i lækkert og udfordrende lingeri, og man stadig er helt og aldeles ædru, kan det godt være man lige er nødt til at synke et par gange. Men nu var vi der jo i embeds medfør, så vi så naturligvis kun på pigerne med professionelle øjne, og nøjedes med at konstatere at varerne bestemt var i orden.

Inden vi kom for godt i gang blev vi vist rundt i klubben, der var rigtig lækkert indrettet. I underetagen finder man hovedrummet, hvor det meste foregår; tilstødende er et hyggeligt lokale med egen bar, man kan leje, hvis man eksempelvis skal arrangere en polterabend. I overetagen er små båse til lapdances.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi på forhånd havde haft visse forudindfattede forestillinger om hvordan en stripklub er indrettet, og disse omfattede ikke lækker indretning med hyggelig belysning - stedet levede på ingen måde op til de gængse lumre stripklub-stereotyper. Vores forestillinger blev gjort til skamme, for der var faktisk rigtig hyggeligt. Det eneste der virkede lidt malplaceret var overetagens båse til lapdances - men den slags kommer man nok ikke udenom på en klub som Gentlemens Club.

Efter rundvisningen var det tid til at opleve stedet som det er meningen - vi prøvede at finde ind blandt aftenens publikum.
Når man fester skal man selvfølgelig have nogle drinks indenbords - så det fik vi. Den hyggelige bar og det søde personale sørgede godt og professionelt for at holde vores glas fulde, og det løftede hele stemningen.
Pige efter pige gik på scenen, og hvis man troede at deres påklædning - eller mangel på samme - var fræk og udfordrende, skal jeg lige love for man fik kam til sit hår da det røg af, og pigerne fløj omkring stripperstangen!

Mellem numrene kom pigerne ned og talte med gæsterne og hinanden. De var selvfølgelig på arbejde, så de fik ikke så mange sjusser som os og de andre gæster, men det føltes ikke malplaceret at snakke med dem - de var søde og imødekommende overfor alle, og efterhånden lagde man kun svagt mærke til den manglende beklædning, og koncentrerede sig højest om at have en god aften.

Undervejs i vores udforskning af stripklubbens verden fik vi talt med mange, ejer, barpersonale og strippere, og synes vi fik en god idé om hvordan det hele foregik. Noget der blev understreget flere gange uafhængigt af hinanden var at der under ingen omstændigheder findes prostitution på Genlemens Club. Det er der flere grunde til; udover de åbenlyse problemer lovgivningsmæssigt drejer det sig i høj grad om at man simpelthen ikke får den samme fede stemning, med piger der ikke har noget imod at hyggesnakke med gæsterne, hvis de optrædende også er prostituerede.

Gentlemens club

Og de ER søde, pigerne. Når de ikke er fuldt optaget af at give et fantastisk stripshow snakker de med hinanden og gæsterne, og skaber en god stemning. Det er selvfølgelig en del af deres job, og det er også tydeligt at de ikke vil sige nej til at give en lapdance til gengæld for et godt greb i ens tegnebog - men der er ikke noget forstillet over det; til gengæld er der en dejligt afslappet og hyggelig stemning.

For flere af pigernes vedkommende gjaldt det, at de mest havde stripjobbet som en hyggelig hobby - en enkelt af dem (der i øvrigt i denne skribents ydmyge mening også var den bedste på scenen) havde arbejdet i branchen en række år, og havde egentlig trukket sig tilbage til et fast job i IT branchen, mand og hus - men efter et stykke tid havde hun fundet ud af at hun simpelthen savnede spændingen ved strippen, og fik nu udløst spændingen ved at optræde i weekenden på Gentlemens Club. Og hun gjorde det som sagt rigtig godt!

Vi kan kun anbefale at give klubben et besøg - om ikke andet, bare så man kan sige at man har været der.

Link: www.gentlemensclub.dk

Se billeder fra klubben i vores billedgalleri.


Deres udsendte skribenter: John V.R. Doktor og Jacob Avlund


Tirsdag d. 10 april 2007 af: John V.R. Doktor

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: