Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Har du fået købt nytårscigaren?


Kategori: Mad og drikke

Det er vigtig med en god cigar nytårs aften, det ved enhver mand. Det kan godt være rygning er på vej ud i kulden, og cigaretterne skal lægges på hylden, men en cigar ved festlige lejligheder, er det der sætter prikken over i'et.
I forsøget på at finde den perfekte cigar har jeg været igennem nogle stykker. Ret beset er det ikke så ofte jeg ryger cigar, så når jeg endelig gør, må den gerne smage godt.

Min søgen bragte mig til Cigarhouse, der er en online shop, der leverer alt til den kræsne cigarryger. det er her muligt at finde humidorer til opbevaring, lightere, diverse tilbehør og naturligvis et stort sortiment af de bedste cigarer.
Man skal ikke skue hunden på hårene.Ved første blik er cigarhouse.dk ikke det ypperligste indenfor webdesign. Det skal man dog ikke lade sig skræmme af - det er trods alt ikke teknikken man er der for.

Derimod er der et rigtig godt sortiment i alle prisklasser, og det er muligt at finde en cigar til enhver lejlighed. Til fælles har de alle, at prisen er betragteligt lavere, og kvaliteten højere, end hvad du finder på tankstationen i sidste øjebliks desperation inden nytårs aften. Og for en stor del også i forhold til hvad du finder i den lokale tobaksbutik.

Om du er storryger eller lejlighedsryger er underordnet. Jeg vil mene at du under alle omstændigheder kan finde noget, der passer til dig på cigarhouse.dk. Og politisk korrekthed, nytårsforsæt, rygestop og alt det andet til trods - så er det altså stadig god stil at have cigarer på lager.

Link: Cigarhouse


Onsdag d. 20 december 2006 af: John V.R. Doktor

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: