Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

The Beer Machine - Hjemmebryg på den lette måde


Kategori: Gadgets

Det burde ikke komme bag på nogen, at vi på BOSSMAN redaktionen godt kan lide øl, og nu det snart er jul, og nogen vælger at lave hjemmelavet konfekt, klipper julehjerter og den slags, skal vi selvfølgelig lave hjemmelavet øl.
Til det formål har vi fået fingre i et fantastisk apparat, der lyder navnet "The Beer Machine". Så ved man ligesom godt hvad det drejer sig om. Der skal brygges øl, skal der!

Når man kaster det første blik på en nyudpakket ølmaskine, kan man godt synes at der er en god bunke underlige dimser med, men gode tegninger i den medfølgende manual gør det hurtigt og let at samle det hele.

Med hensyn til manualen kunne man dog godt ønske sig, at den havde haft en lille liste, hvor der i rækkefølge stod hvad man skulle gøre. Som den er nu, er manualen lige lidt for omstændelig, og den nødvendige information er spredt rundt på samtlige sider.
Det er ikke optimalt, når man er en yderst utålmodig sjæl, der bare vil igang.


Forberedelse

Nå, men det hele var nu ganske let at gå til. Vi samlede maskinen, steriliserede det hele i klorin (husk at skylle efter med vand, øllet skulle jo nødig smage af svømmehal!), hældte øl-miks, gær og vand i apparatet, lukkede med en afskumnings-dims, og nu står maskinen så pænt og laver øl.

Når man hælder øl-miksen i maskinen får man den først fornemmelse af hvad det er man laver. Duften er fantastisk, og man kan straks forestille sig selv sidden i en god lænestol, med ild i pejsen og et glas kold øl i hånden. Åh ja, forventningens glæde.

Hvilke erfaringer har vi så gjort os?

  • Maskinen er ret simpel at samle, og der skal ikke benyttes værktøj.
  • Det er hurtigt at komme i gang. Man kunne dog godt ønske sig, at der var lidt tips til hvad man kunne gøre for at gøre øllen mere personlig, i modsætning til "bare" at fylde en færdig blanding på.
  • Maskinen fylder lidt. Den er ikke stor, men dog stor nok til at man skal finde et fornuftigt sted at stille den, så den ikke står i vejen.
Man har hørt meget om at hjemmebryg lugter. Vi har stadig til gode at finde ud af om The Beer Machine har det på samme måde. Følg med i næste del, når vi om nogle dage skal til at smage på øllet.

The Beer Machine kan købes på Beermachine.dk for små 1.000 kr.

Læs hvordan det yderilgere gik her: Øl, dejlige øl!


Fredag d. 1 december 2006 af: John V.R. Doktor

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: