Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

BEZZERWIZZER – Quizspillet der slår TP hjem!


Kategori: Gadgets

BEZZERWIZZER er et quizspil, hvor det ikke er nok at have sin paratviden i orden. Det er lige så vigtigt at vide, hvornår man skal sætte den på spil ...
BEZZERWIZZER Company er en dansk virksomhed grundlagt af Jesper og Birgitte Bülow i 2005. Virksomheden står bag udvikling og distribution af spillet BEZZERWIZZER.
Historien om BEZZERWIZZER handler om, hvordan glæden ved at quizze kan tage overhånd. Efter mange års begejstring og irritation ved andre quizspil blev de første skitser til BEZZERWIZZER skrevet ned i 2001. På det tidspunkt var ambitionen alene at lave et quizspil, som kunne være sjovt at spille med vennerne.

I 2005 blev det imidlertid besluttet at realisere drømmen om at lancere et nyt quizspil. BEZZERWIZZER Company blev grundlagt og produktudviklingen blev sat på skinner ved hjælp af testpaneler og et netværk af fagfolk.

Spillet


Spillet er meget simpelt når man har spillet det nogle få runder. Alle hold skal trække 4 ud af 20 kategorier, og ligge dem i en rækkefølge, der bestemmer, hvor mange ryk de må tage ved et rigtigt svar. Spillet indeholder 5000 spørgsmål, der er noget mere danskpræget end man er, vandt til fra andre quizspil. Spillet har fået fjernet det svineheld element man ofte ser ved spil, hvor der bruges terninger, derimod vinder man på viden og strategiske overvejelser.


Strategi


Udviklerne har præsteret at få de ting med, man savner ved de eksisterende quizspil. Det bedste ved dette spil er den måde de har fået strategielementer med i spillet.

ZWAP
Alle hold får en ZWAP, der giver mulighed for at bytte om på to kategorier. Man kan direkte stjæle andres kategorier, eller bare bytte om på de andres rækkefølge. Dette giver et godt strategielement i sig selv, og gør også at man skal holde tungen lige i munden når man bestemmer sig for rækkefølgen man ligger kategorierne op i fra starten.
ZWAPPEN gør det også federe rent socialt, da det jo altid er sjovt at tage en kategori fra et hold man ved de er gode i.

BEZZERWIZZER
Alle hold får 2 BEZZERWIZZER brikker. De kan bruges når man kan svare på et spørgsmål, som det hold der har fået stillet spørgsmålet ikke kan. Man har muligheden for at spille dem inden holdet har fået stillet spørgsmålet, og hvis de så ikke kan svare, dit hold kan så må i rykke 3 felter, frem for 1 når den spilles, efter spørgsmålet er spillet.Jeg kan fuldt anbefale dette spil. Det er simpelthen det bedste quizspil jeg har spillet til dato. Spillet er en rigtig god gaveide til voksne.

Besøg BEZZERWIZZER


Torsdag d. 2 november 2006 af: Michael Madsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: