Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Plejeprodukter - KUN for mænd


Kategori: Krop og velvære

Det har aldrig været forbudt for mænd i lighed med kvinder at forskønne udseendet med hudplejeprodukter, hårkure og lignende, men hidtil har det mandlige køn skulle forvilde sig ind på kvindernes enemærker i butikker, der mest af alt har været tilegnet hunkønnet. Det laver den nye, spændende internetportal Menscare.dk nu om på.
Vi lever i en tid, hvor et begreb som metroseksualitet ikke længere er tabu, og hvor mænd i stadigt højere grad ønsker, at gøre noget ekstra ud af sig selv både ved festlige lejligheder men bestemt også i hverdagen.

Menscare.dk er et helt nyt, unikt koncept, der som det første af sin art i Danmark giver mænd gode råd og brugbar vejledning omkring pleje af hår og krop samt beskrivelser af, hvordan en korrekt barbering skal foretages.Blandt de elementer mænd kan indhente nyttig viden om er daglig hudpleje, bumser og uren hud, tør og irriteret hud, sprækkede hænder, fodpleje, hårfjerning, intimhygiejne, solskoldning og meget mere. Her er manden og hans skønhed i centrum.

Den nye, eksklusive online-butik er KUN for mænd, og bliver det mandlige køns helt eget skønhedsdomæne for handyr i alle aldre. Dermed er det slut med at få ballade for at smugstjæle af kærestens dyre plejeprodukter og slut med at bruge shampooen som totalpleje produkt.

Men ideen bag Menscare handler ikke blot om at se godt ud. Det handler om det ekstra overskud. Det er stedet som giver mulighed for at dyrke et nyt mandeideal; Den velplejede, velsoignerede mand, der hviler i sin maskulinitet og udstråler velvære og sikkerhed.

Butikken vil blandt andet føre produkter fra Anthony, L´Oreal og René Friis.

Ved køb af Anthony produkter støtter man desuden forskning inden for testikelkræft, idet firmaet donerer en del af overskuddet til netop denne gode sag.

Forskøn din tilværelse, få nyttig vejledning og bliv inspireret til dit fremtidige look på adressen www.menscare.dk .


Torsdag d. 5 oktober 2006 af: Michael Madsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: