Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Flairco bottle – Flair bag hjemme baren


Kategori: Gadgets

Har du altid haft en indre bartender i dig, eller kan du bare godt lide at kaste/jonglere med ting så er en Flairco bottle lige noget for dig!
Lige siden Tom Cruise kastede rundt med flasker i Cocktail har jeg været lidt fascineret af de gøgler talenter de gode bartendere besidder. Okay jeg var også ”kun” 10 år dengang.

Flairco bottle er for os, der altid har set det sjove i at jonglere med en fodbold, lært os selv at gribe alskens ting bag ryggen, eller bare er fascineret af dem der kan.

Initiativet med denne artikel kom af at jeg ved et tilfælde var på en bar, hvor der var en konkurrence for bartendere, hvor de gode alle brugte denne specielle flaske.

Jeg bestemte mig hurtigt for at, jeg ville lære nogle tricks til hjemmebaren, og gik på google for at opsnuse noget information om denne flaske.

Det smarte ved Flairco bottle er at den har den samme vægt, som en almindelig tom sprutflaske, og selvfølgelig at den ikke kan gå i stykker. Min gogglesøgning viste mig også at jeg kunne erhverve mig den på www.bar-shoppen.dk hvor jeg bestilte den, og fik den et par dage senere.


Jeg begyndte med det samme at kaste lidt rundt med flasken, og fik hurtigt lært de mest basale kast. Det fakta at flasken ikke kan gå i stykker, gjorde mig hurtigt klar på at prøve de ting jeg, havde set tidligere til konkurrencen. Det er sgu ikke så nemt som det ser ud, og det kan godt være at flasken ikke kan gå i stykker, men min underbo mener at den kan larme en hel del. -Thomas undskyld! Det bliver heller ikke nemmere når man skal til at have indhold i flasken.

Jeg har efterfølgende læst mig til at der ikke skal være mere end 10-20 cl i flasken, hvilket gør det noget nemmere. Jeg bliver jo nok aldrig proff, men kan da allerede lave nogle ”ret seje” tricks, der kan come in handy når der lige skal brallers lidt til privatfesterne.

Alt i alt er The Flairco bottle en sjov gadgets til rimelige penge

The Flairco bottle kan erhverves til små 200,-

The Flairco bottle, og alt til hjemmebaren kan købes på www.bar-shoppen.dk


Onsdag d. 13 september 2006 af: Michael Madsen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: