Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Pirates of the Caribbean: Død mands kiste


Kategori: Kultur og sport

ALLE MAND PÅ DÆK! Da den første ”Pirates of the Caribbean” havde premiere for tre år siden, vidste man ikke, hvad man skulle forvente. Andet end en film, der var inspireret af en forlystelse i Disneyland. Da piraterne satte sejl, tog de imidlertid publikum med storm over hele verden, så forventningerne til ”Pirates of the Caribbean: Død mands kiste” er naturligvis høje – og indebærer i hvert fald et gensyn med hovedpersonerne.
For ikke længe siden, så det ud til, at unge Will Turner og Elizabeth Swann skulle finde lykken sammen. Men så blev Will anklaget for at være pirat, og Elizabeth spærret inde under anklage for at hjælpe den berygtede Jack Sparrow til flugt. Den mægtige Lord Beckett har rigtig fået krammet på dem. Gennem dem vil han fange Jack Sparrow selv og i sidste ende lægge hænderne på den sagnomspundne Død Mands Kiste.

Men inden det kommer så vidt, har Jack Sparrow lige et ord at skulle have sagt (og det bliver sikkert ’rrrom!’). Hverken Jack, Will eller Elizabeth bryder sig om at være i Becketts magt, så de drager selv ud for at få fingre i kisten. Men den interesserer også en vis Davy Jones – ingen andre end kaptajnen af Den Flyvende Hollænder, som Jack i parentes bemærket har solgt sin sjæl til.

Det sorte dødningeflag vajer atter over Caribien når Johnny Depp, Orlando Bloom og Keira Knightley drager ud på nye pirateventyr med lystig bægerklang på havneknejperne, vind i sejlene og en hurtig sværdduel i ny og næ. Nåh ja – men også med Lord Becketts flåde, en flok blodtørstige indfødte og havdybets monster Kraken i hælene. Instruktøren Gore Verbinski leverer endnu en storslået (sø)røverhistorie i ”Pirates of the Caribbean: Død mands kiste”.
Pirates of the Caribbean: Død Mands kiste for 0,- Bestil filmen på DVD allerede nu!.
Fredag d. 28 juli 2006  

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: