Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

En tur rundt om jorden


Kategori: Blandede

Der er skridt her i livet man tager for at udvikle sig. Jeg står over for et af de store skridt... og hold kæft hvor jeg glæder mig.
Jeg står over for en af livets helt store udfordringer. Jeg skal, som backpacker, ud og se verden. Fra København tager jeg fly til det smukke Brasilien, hvor den blandt andet skal stå på 3 ugers intensiv spansk undervisning, men så sandelig også dans og hvad der hører til på de berømte strande landet besidder af. Selvfølgelig skal jeg også ind og se fodbold. Og ikke bare en enkelt gang. Men rejsen ender ikke der. Jeg vil med tommelfingeren, bus, tog, fly eller bare båret af vinden bevæge mod nordvest og besøge Peru og Bolivia. Derefter går turen syd på hvor Argentina, og et hurtigt smut frem og til bage til Urguray skal opleves. Jeg ser meget frem til Buenos Airos da det ikke skulle være så turistpræget som for eksempel Rio. Derefter tager jeg flyveren til Santiago, Chile, hvor der bla. andet vil blive mulighed for sandboarding, som bare er snowboarding på... sand. Jeg er en garvet skiløber, men en forfærdelig snowboarder, så det bliver spændende at prøve.Jeg forlader det sydamerikanske kontinent, forhåbentlig med mange oplevelser rigere, for kun at bevæge mig længere væk fra det Danske Kongerige. Auckland, New Zealand, hvor bla andet et bungyhop på 192 m venter fra toppen af Sky Tower. Efter jeg sprang fra en 72 m. højde til Grøn Koncert, har jeg fået blod på tanden. Efter godt 21 dage med smukke landskaber som man kun ser i Peter Jacksons film, skal Tahiti da også lige besøges. Det bliver 2 uger hvor den nok mest vil stå på afslapning efter de sidste måneders strabadser. Selvfølgelig skal jeg besøge nogle af øerne og se hvordan ondbyggerne rigtigt bor. Forhåbentlig ikke sammen med en masse andre turister.
To uger senere når jeg rejsens næstsidste destination. Los Angeles. Jeg ankommer desværre kun omkring en uge efter Oscar-festen, og det ville ha været fantastisk at opleve byen til den største film-pris overrækkelse gennem tiderne. Der er dog andet at se, men jeg regner med at tage en bus nord på efter et par dage i Englenes By til San Fransisco. Jeg har fået at vide, at det er en langt mere interessant by, så selvfølgelig skal jeg også se den. Det kunne jo være jeg stødte ind i Lars Ulrich på Metallica HQ...

Efter ca. 2 uger i USA vender jeg næsten hjemad, kun med en mellem landning i London.

Jeg skal være i hvert land i Sydamerika i ca. 1 måned, og selvfølgelig vil jeg befærde mig ud fra de store hovedstader og få et indblik i de enkelte landes kultur og måder at leve på.

Jeg tager afsted i starten af i starten af september, så hvis du kender nogen der skal afsted, eller du selv skal, og ikke har nogen at rejse med, så vil jeg da gerne høre fra dig, da jeg også selv rejser alene. Men heldigvis gammel nok til at drikke i USA, for ellers ville jeg da springe det kontinent over!!!


Torsdag d. 25 august 2005 af: Christian Jespersen

Del denne historie på facebook

#1 (af 1 kommentarer)
25-04-06 23:32:32
Castion

Kommentarer: 1

Lyder som en rigtig fed tur, held og lykke med det!

Pas på med accenten du lærer i brasilien, de snakker jo portugisisk til hverdag :)
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: