Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Pathway to Glory


Kategori: Gadgets

'Pathway to Glory' er det første selv udviklede spil, som Nokia har lavet til N-Gageplatformen. Naturligvis kan spillet både spilles som singleplayer og multiplayer via Bluetooth.
Pathway to Glory tager spilleren med til realistiske slagmarker under Anden Verdenskrig fra Normandiet til Sicilien. Spillerne må være dygtige til at lede og styre deres tropper. I det virkelighedstro miljø anvendes autentiske våben og køretøjer fra Anden Verdenskrig, der bringer spillerne gennem en krigshærget verden. Sejre i spillet belønnes med autentiske militære gradstegn fra Anden Verdenskrig.

Pathway to Glory indeholder mere end 800 forskellige såkaldte ”sprites”, der gør det muligt at få en deltaljeret grafik, 100 illustrationer og tale på 13 forskellige sprog. Spillere kan lede delinger med soldater fra elleve forskellige lande, som USA, Storbritannien, Frankrig, Canada, Polen mfl.

”Pathway to Glory giver en rig og overbevisende spiloplevelse, som aldrig tidligere er set på en mobil konsol,” siger Toni Virhiä, ansvarlig producent for Pathway to Glory. ”Nokia har fået hjælp af eksperter i Anden Verdenskrig, fotograferet virkelige miljøer og skabt soldaternes bevægelser ved hjælp af over 150 finske soldater. Disse detaljer i kombination med en fængslende spiloplevelse og mulighederne for multiplayerspil på N-Gage viser, at Nokia har et højt niveau for virkelighedstro mobile spil.””Når det gælder designet af spillet ville vi skabe noget helt nyt. De hundredvis af prototyper, som vi har designet under for-produktionen har resulteret i det unikke multiplayersystem Global Battle Ground, som indeholder avancerede communityfunktioner, verdenskort over de store militære slag samt en oversigt over tabene på slagmarken”, fortsætter Toni Virhiä.

Spillets handling består af fjorten opgaver, som skal løses af en enkelt spiller eller ved at op til fire spillere samarbejder via Bluetooth. Den unikke spiltilstand Mobile Community Warfare består af tolv multiplayeropgaver og fire forskellige militære slag, som kan spilles af seks personer i Local Battle Ground via Bluetooth eller i Global Battle Ground via N-Gage Arena. Hertil kan alle niveauer spilles via et Hot Seat-system, som gør det muligt for spilleren at låne sin N-Gagekonsol til venner, mens man fortsætter med at spille et multiplayerspil mod hinanden.

De realtimelignende egenskaber i Pathway to Glory er fremkommet gennem en nyskabende funktion, der ligner et ”afbrud” i spillet. Under afbrydelsen kan spilleren anvende nogle af sine tilgængelige soldater til at forsvare sine positioner med samtidig med, at modstanderne foretager sine troppebevægelser. Det indebærer, at spilleren må beslutte sig, hvor soldaterne skal placeres, og hvordan de skal forsvare deres område. Under spillet kan spilleren se sine troppers træk og modtræk i realtime eller anvende kortene over slagmarken, som ligeledes opdateres i realtime. Hermed kan man observere modstandernes træk samtidig med, at man planlægger sit næste træk.

Spillet gik i handlen den 29. november 2004.


Lørdag d. 25 december 2004 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: