Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Anmeldelse: Beth Hart koncert


Kategori: Kultur og sport

Beth Hart spillede tirsdag i Amager Bio - med Hollandske Kirsten som opvarmning. Det var to helt forrygende koncerter, som jeg ikke ville have været foruden.
Jeg havde hørt et enkelt Beth Hart album (Leave the light on), så jeg havde en nogenlunde anelse om, hvad det var jeg skulle ind og høre. Jeg kom lige som opvarmningen, Kirsten fra Holland, startede. Kirsten stod alene med en guitar, uden backup-band eller noget, og tak for det. Hun kunne både få en fed lyd ud af guitaren + synge helt fantastisk. Stilen mindede lidt af en blanding af Tori Amos og Alanis Morissette. Hun fik også snakket godt med publikum, og vist hvad hun kunne af dansk, samt hvordan hun syntes om det i forhold til norsk. I pausen efter hun havde spillet, og Beth Hart gjorde sig klar, stod hun ude i hallen. Jeg fik selvfølgelig sagt tak for en god koncert og signeret hendes to cd'er som jeg ikke andet end kunne købe.Beth Hart gik på med et brag. Med en attitude der lyder syntes-du-ikke-om-kan-du-skride-for-jeg-ændrer-mig-sgu-ikke, og en stemme du ikke hører blandt nutidens kendte popstjerner. Hun formåede at holde en rigtig god kontakt til publikum, ved at snakke om diverse ting, men ikke for meget til at de blev irriterende. Hun var også to gange nede og gå blandt publikum. Hendes band var også en klasse for sig selv, specielt bassisten skal fremhæves for et rigtigt fedt spil.
Efter en god time hvor den blev trykket af for vildt, gik de lige ud, men kom ind igen til vores tilråb. I ekstra numrene fik de tre musikere (henholdsvis guitar, bas og trommer) lov til at vise hvad de duede til. Og de det gjorde også rigtig godt. Efter 1½ times spilletid, gik de så ud for good.

Det er lang tid siden jeg har set en kvinde gå så meget amok. Hovedet inde i stortrommen mens musikerne fyrede den af til en sang, men igen ydmyg nok til at skynde sig over at kysse sin mand, efter at ha' sagt diverse om ham i en joke i en anden.

Så i bund og grund en helt fantastisk aften, hvor lyden også var rigtig god. Det eneste negative jeg har at sige, er, at det kunne være alt for fedt hvis Jesper Binzer var kommet ind og sunget Wild Horses, som de gør på cd'en.

Begge koncert får 6 ud af 6 stjerner. Det var så fedt, at det er latterligt biletten kun kostede 180,00.
Var du der ikke, gik du glip af noget!


Søndag d. 5 december 2004 af: Christian Jespersen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: