Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

A Perfect Circle - eMOTIVe


Kategori: Kultur og sport

Det nyeste udspil fra A perfect Circle eMOTIVe, blev udgivet d. 2 november. Samme dag som der var præsidentvalg i USA. Pladen består...
Det nyeste udspil fra A perfect Circle eMOTIVe, blev udgivet d. 2 november. Samme dag som der var præsidentvalg i USA. Pladen består udelukkende af coversange med undtagelse af to. De to andre er først og fremmest en ny sang, Passive, som man har kunne høre en live-version af på nettet i flere år. Der er den bare gået under navnet Vacant. Den anden er Counting body to the rhytm of the war drums. Et cover nummer af deres egen "Pet" fra Thirtennth step.

eMOTIVe er ikke en let plade at lytte til. Specielt hvis man ikke kender, eller er til A Perfect Circle. Men jo flere gange man hører den, jo bedre bliver den. Sange som John Lennon´s: Imagine, Nick Lowe´s: Peace Love & Understanding ogerald V. Casale/Mark A. Mothersbaugh´s Freedom of choice skiller sig virkeligt som perler. Resten er bare genrelt kanon cool. Banddet har ikke taget en let konvertering af sangene. De er virkelig blevet vendt og drejet, så de har fået en het ny og unik lyd.Alt i alt en rigtig fed plade, som kun bliver bedre jo flere gange man lytter til den. Det er nok den sidste plade man sætter på til en fest, da f.eks Imagine, bliver spiller i mol, og mere lyder som en begravelses sang, med sin triste musik, men positive sangtekst. En meget anderledes, men utrolig fed idé.

På pladen medvirker ud over de fast medlemmer, som er Billy Howerdel (Guitar, sang/guitar samt producer og mixer), Maynard James Keenan (Tool) (vokal, ex. producer), Josh Freese (drums), Jeordi White (guitar) James Iha (tidl. Smashing Pumkins) medvirker også (bas) Danny Lohner (NIN) (mixer) og det tidligere medlem fra A Perfect Circles´s debutpladen: Mer de NomsPaz Lenchantin (Piano, violin)

Pladen får 5 ud af seks stjerner! *****


Torsdag d. 2 december 2004 af: Christian Jespersen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: