Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Lækkert legetøj fra Fujitsu Siemens


Kategori: Gadgets

Hvis der er noget som kan få den teknik gale del af os mænd til at gå helt amok, er når der bliver lanceret nyt og lækkert elektronik, som vi kan rode med i timevis. Pocket LOOX 720 er uden tvivl en af disse!
Når det kommer til mobile arbejdsstationer, har den almindelige laptop i lang tid været dominerende. Men dem som er ejer af sådan en fætter, ved at det hurtigt kan blive trangt på det lille bord i toget. Derfor er de små PDA’ere, håndholdte computere som cirka er dobbelt så store som en mobiltelefon, blevet en kæmpe succes. Det er heller ikke så underligt, idet det er den ultimative kalender, hvor man kan plotte uendeligt mange aftaler ind, og rette i dem igen. Men det er langt fra det eneste som de små vidundere kan bruges til. Og efterhånden som mobiltelefonerne bliver mere og mere avancerede, er det kun naturligt at fabrikanterne af PDA’ere, også skal forny sig for ikke at miste markedsandel til mobiltelefonerne. Det har Fujitsu Siemens taget bogstaveligt, og derfor præsentere de deres nye Pocket LOOX 720, som er noget af det fedeste en mand kan smide på sin ønskeseddel til jul.Uddrag af pressemeddelelsen fra Fujitsu Siemens:

Mobiltelefoner med indbygget kamera er ikke længere en nyhed. Det er det til gengæld, når hånd-pc'er (PDA'er) får kamera integreret, så de udvikler sig til hele multimediacentre i håndstørrelse.

Den nye Pocket LOOX 720 fra Fujitsu Siemens Computers er en af de første hånd-pc'er på det danske marked med kamera indbygget. Ovenikøbet et kamera i megapixel kvalitet (højopløsning), som kun de allerfærreste mobiltelefoner kan diske op med.

Læg dertil en stor og flot VGA-skærm, mulighed for IP-telefoni eller udvidelse til almindelig mobiltelefon - så har man en af markedets mest avancerede PDA'er.


Ikke nok med at den kan en uhyggelig masse ting, men den ser også afsindig flot ud. Vi har sjældent set en flottere PDA, det bliver svært at lægge den fra sig igen!


Tirsdag d. 9 november 2004 af: Rasmus Sindberg

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: