Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Skilsmisse i kongehuset


Kategori: Blandede

For første gang i nyere tid fik vores kongehus en rids i lakken. Der skrives om det, der snakkes om det og rygterne løber...
Det kan selvfølgelig ikke undgås, at der begynder at løbe en masse rygter, når sådan noget sker. Det ville også ske, hvis det var vores venner, der gik fra hinanden, der er altid mindst to versioner af en historie.

Nogen steder kan man høre og læse, at det skyldes, at kærligheden hørte op. Det lyder da rigtigt, og det ville da være en god grund til at gå fra hinanden.

Andre steder kan man læse, at det skyldes, vores prins er en fest-abe. At han går mere op i hurtige biler og gode fester. Er et par ikke enige om, hvordan livet skal leves, så er det heller ikke heldigt, og endnu en god grund til at gå fra hinanden.Så er der rygtet. Jeg har hørt et rygte, der går på, at Alexandra en dag kom hjem og fandt prinsen i seng med en anden mand. DET er et problem, i hvert fald hvis han kun eller mest er til mænd.

Personligt har jeg ikke noget mod homoseksuelle, intet overhovedet. Og slet ikke når han ikke skal være konge. Skulle han være konge, synes jeg, det ville være lidt mere problematisk. Ikke fordi der er noget galt i at være homoseksuel, men pludselig holder den historie, vi fortæller til vores børn ikke længere.

Hør en gang. "Der var en gang et lille land, hvor der boede en konge og en dronning." Det skulle pludselig blive laves om til, "Der var en gang et lille land, hvor der boede en konge og prins." Med det samme tænke man, at det er far og søn og ikke et kærestepar, er det ikke rigtigt?

Eller hvad med "Prinsessen på ærten", skulle den så laves om til "Prinsen på ærten" eller måske "Prinsen på guleroden"?

Der var engang en prins. Han ville have sig en anden prins, men det skulle være en rigtig prins. Så rejste han hele verden rundt for at finde sådan en, men alle vegne var der noget i vejen. Prinsesser var der nok af, men han ønskede sig en rigtig prins, en rigtig mand. Det holder sgu' da ikke hva'?

Man kan da heller ikke kalde en prins for Ib, det holder bare ikke. Hvad synes du prins Ib?, er det mest et princip, prins Ib ;-)

Hvis rygtet taler sandt, må mit råd til prins Joachim være, spring ud, vis hvem du er, lev det liv du har lyst til! Taler rygtet ikke sandt, så fortæl os det, så vi slipper for en masse usande rygter, som ikke har noget på sig!


Fredag d. 17 september 2004 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: