Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Utroskab


Kategori: Mellem mænd

Jeg er ret sikker på, at der er meget stor forskel på, hvornår man føler, man har været utro. Især tror jeg, at mandens grænse går lidt længere end kvindens. Men kender du nøjagtigt din grænse?
Du kender uden tvivl situationen. Du er til julefrokost, og der er en pige med, som du har gået og kigget lidt efter. Lige nøjagtigt i aften ser hun ekstra lækker ud. Hun ser faktisk direkte fræk ud, og selv om du helst ikke vil indrømme det, har du sgu' lyst til hende. Og hvad fanden, selv om du er i et forhold, er du jo ikke blind, vel.Efterhånden som aftenen skrider frem, får du noget under vesten, det gør hun også. På et tidspunkt får I øjenkontakt, og hun smiler til dig, uha, nu bliver du varm indvendig, og hva' pokker, det er jo bare en julefrokost, så en lille flirt kan vel ikke skade. Naturligvis ville du stoppe her, men ikke i denne lille historie, nu kører vi linen ud.

I smiler mere og mere til hinanden, og efterhånden som aftenen skrider frem, glider hende derhjemme mere og mere i baggrunden. Jo mere du får at drikke, jo mere har du lyst til denne dejlige tøs. Og nu flirter I helt vildt. I tager en tur på dansegulvet, og nu har du for alvor lyst til hende, du tænker frække tanker om hende. Er det utroskab?

I tager en dans mere, og nu stå I pludselig og holder i hånd midt på dansegulvet, hvor alle kan se det. Du fortæller hende, at du har kigget efter hende på jobbet, og at du synes, hun er fræk. Hun læner sig frem og kysser dig på kinden. Shit du har lyst til hende. Har du nu været utro?

I fortsætter dansen, og nu er den meget, meget tæt. Du visker hende små søde ord i hendes øre, mens I holder om hinanden. Hun smågriner, mens hun forsigtigt kysser dig på halsen. Nu ved du, at du kan få alt den utroskab du har lyst til. Er du utro nu?

Så lægger hun armene omkring din hals, og sætter sine røde læber mod dine. I småkysser nu med lukket mund. Nu er det ved at være alvor, og indenfor få sekunder er du nødt til at beslutte, hvor langt du egentlig vil gå. Er du utro nu?

Alkoholen har gjort sin virkning, og du tænker fuck det, mens du sender en legende tung ind bag hendes læber. Hun er ikke overraskende med på det, og det ene øjeblik er begge tunger i hendes mund, næste sekund er begge i din mund. Er du utro nu?

Nu tungekysser I til den helt store guldmedalje, alt imens I danser frækt. Du gnidder dit underliv mod hendes, tager hende på numsen, og på det her tidspunkt véd du, at I skal en tur hjem til hende. Du kan faktisk slet ikke vente med at få tøjet af hende. Er det her din grænse for utroskab går, altså hvis I ikke tager hjem til hende?

Kort tid efter ringer I efter en taxa, og når I kommer hjem til hende, er der slet ikke tvivl om, at du er utro. Du ved nemlig, at du vil kysse hende over hele kroppen, og du ved også, at du vil give hende den klat, som burde være forbeholdt din kæreste. Det er selvfølgelig ikke nogen undskyldning, men på det her tidspunkt er det store hoved koblet fra, og det lille har taget over.

Hvor lang ville du gå - og ville du acceptere, at din kæreste gik lige så langt?


Fredag d. 10 september 2004 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

#1 (af 2 kommentarer)
17-10-04 15:21:32
callmebobo

Kommentarer: 1

Puha!, det er virkeligt et svært spørgsmål og der findes intet rigtigt svar!
Personligt, syntes jeg selv at man er utro ligeså snart der er kys i luften. Det er ikke fair at kysse en anden, heller ikke selvom der ikke er tunge indblandet.

Dog ville jeg da have en lidt dårlig smag i munden, hvis jeg så min kæreste danse dirty med en anden...

Så kan vel godt sige at min grænse allerede står der.
#2 (af 2 kommentarer)
15-03-05 09:46:45
mono

Kommentarer: 1

som sagt, handler det hele om personlige grænser! og tror også at mænd er villige til at gå det ekstra skridt længere uden selv at kalde det for utroskab.

men om jeg ville have det godt med om min kæreste, var som eksemplet i historien? NEJ, det ville jeg bestemt ikke. En dans eller to til en julefrokost, er ikke problemet, men bare det at holde i hånd... Dér er min grænse nået!!
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: