Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Hvis man går rundt med en lille opfinder i maven


Kategori: Blandede

Hvis man går rundt med en lille opfinder i maven er der gode nyheder. Opfinderforum.dk har som de eneste en gratis online bog om det at være opfindere. Bogen er tilegnet det kreative menneske.
Hvis man går rundt med en lille opfinder i maven er der gode nyheder, opfinderforum.dk har som de eneste en gratis online bog om det at være opfindere.

Bogen er tilegnet det kreative menneske, som hele tiden får nye ideer. Ideer, som muligvis kan blive til salgbare produkter eller tjenesteydelser.

Bogen beskriver den verden, opfinderen må kunne begå sig i, hvis der skal være en rimelig chance for at realisere ideen og tjene penge på den.

Forfatteren er oprindeligt skrivemaskine-mekaniker. Har arbejdet som pædagog, fabriksarbejder og musiker. Blev ingeniør som 33-årig. Han opfinder hele tiden. Een opfindelse modtog Helsingør Kommunes Miljøpris.

Leder af udviklingsprojekt fra '89 til '94. Udviklede og afholdt i '94 kurser for opfindere på DTU i Helsingør. Etablerede i 1995 Idé-Cafeen, Helsingør - et mødested og
åndeligt vandhul for opfindere og andre kreative personer, som virkede indtil 1997.Bogens forord
Opfindelser er omgærdet af myter - især myter om opfindere, som bliver velhavende på en enkelt, genial idé, undfanget i et kreativt øjeblik. Til myten hører også patentet, som sikrer indehaveren verdensretten til det pågældende produkt, i al evighed - hvis opfinderen ellers er heldig at undgå skurkes endeløse forsøg på at franarre ham ideen.

Virkeligheden er anderledes. En rigtig nyhed indeholder nytænkning, og nytænkning har altid trange kår blandt "voksne". En opfinders tid går ikke med at skjule hemmelige tegninger og planer, men med at overbevise mulige investorer om ideens fortræffelighed.

Alle kan få ideer. Det, som adskiller novicen fra den mere erfarne, er evnen til at få produktet ud på markedet og pengene hjem i kassen. Og som i andre fag må man starte som nybegynder og vokse med opgaverne.

At jeg nu vil prøve at lære fra mig udi opfinderiet, skyldes at jeg personligt har været med til at begå næsten alle de fejl, der tænkes kan i forbindelse med udtænkning, udvikling, beskyttelse, markedsføring og salg af nye produkter. Det kan du måske undgå...

Jeg vil gerne understrege, at denne bog ikke gør krav på at indeholde SANDHEDEN, men udelukkende min personlige opfattelse af virkeligheden. God fornøjelse!

Læs mere på Opfinderforum.dk


Søndag d. 25 april 2004 af: Carsten Elkjær

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: