Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Klub Klam - Bror lUrt


Kategori: Blandede

Nogle vil måske kalde det for talentløshed, når de hører navnet Klub Klam, som er et spin-off fra satire gruppen på P3, men er det nu så tosset igen??
Klub Klam – Bror lUrt

Dem der kan huske sidste års hits på bl.a. P3 som hed Adios Amigos og Bertha, nikker sikkert genkende til navnet Klub Klam. Det er en flok fyre som er intet mindre end psykopater, men på den fede måde. Deres nye cd hedder Bror lUrt, og indeholder ud over nogle sange, en masse langt ude sketcher. Lad det være sagt med det samme. Dette er ikke for sarte sjæle, idet der bliver behandlet emner som f.eks. dyresex, SM, vagtlæger, swinger fester og meget andet. Men selvom det for mange kunne virke frastødende, så er det lavet med et kæmpe glimt i øjet. Humoren er en blanding mellem Monty Python, Kasper og mandril aftalen, Monrad og Rislund og lignende ”kunstnere”. Men hvor den første cd indeholdte hits som Adios Amigos, Ketsjup Song og Bertha, er der lidt længere mellem disse hits på den nye cd her, i hvert fald indtil man har hørt den et par gange.


For pludselig kommer man til at sidde og lytte hårdt til en lille håndfuld af sangene. Af potentielle hits kan nævnes: De Kællinger, Min Johnny Reimar Er I Udbrud, Lady, Halalbal, Kærlighed på Chatten, Swingertur Til Sverige, Havnelisten Monster Dance Track og Fredssangen – Feat. JohnlennOn. De er alle dybt satiriske, og frembringer altid grin når man har hørt dem. Men flere af dem er endda ganske gode rent musikalsk, og det er jo ikke så tit at denne genre af underholding, kan præsentere sange som er helt igennem fede. Men hos mig, er der ingen tvivl, ”De Kællinger” er den fedeste.


En gruppe af knapt så normale mennesker, forenet i satirens navn under navnet Klub Klam. Men husk, det er kun for folk som synes sort humor er langt federe end Dirch, Olsen Banden og Linie 3!

Så alt i alt er denne cd faktisk på højde med den første cd som hed Sikke Noget lUrt. Efter et par gennemlytninger vil jeg endda mene at den nye cd her, er lige en tand mere morsom. Så hvis du er til kulsort humor krydret med sjove personager og morsomme sange, så er Klub Klam’s cd Bror lUrt et must have i pladesamlingen.

Skiven kan købes hos din lokale plade pusher nu, og hvis du vil læse mere om dette besynderlige foretagende, kan du jo klikke dig forbi Pet John Petting Plader og Bånd og kigge nærmere. Og så service mindede som vi nu engang her på BOSSMAN, har vi gjort det så let for dig som overhovedet muligt.

Tryk blot her , og så er du allerede på vej.


Onsdag d. 24 marts 2004 af: Rasmus Sindberg

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: