Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Smid kæresten på porten!!


Kategori: Gadgets

I disse tider, hvor kvinderne går på arbejde for at tjene til afdragene på garagen, så mangler vi mænd jo nogen til at komme med de kolde øl og feje cigaretskod op af gulvet. Alt det løser Party Bot!
Hushjælp og øl henter i én

Enhver ægte mand har prøvet at ligge på sofaen og se tv, alt imens kæresten, konen eller elskeren går og gør rent. Men hvad sker der når man i denne situation rækker en hånd i vejret og beder om en kold pils? Personligt har jeg ikke mødt den kvinde som siger at den er i orden, og henter øllen med det samme. Men disse trængsler er nu forbi, for med Party Bot skal man bare finde remoten frem, så kommer den ilende. Men det hjælper jo ikke på problemet med rengøringen vil den vakse læser straks udbryde!! Men her kommer Party Bottens andet store plus. Den kan gøre rent alt imens den tæsker frem og tilbage efter kolde pils.

Dette er uden tvivl den mest åndssvage gadget som man overhovedet kan købe, men når den er købt, vil man slet ikke give slip på den. Man styre den med en remote, som ud over at styre den i alverdens retninger, også kan tænde og slukke lyset, og til det aller mest morsomme. Den kan kører rundt på gulvet selv, uden nogen som helst kontrol fra dig, og med en indbygget sensor i snuden, styrer den galant udenom alverdens forhindringer. Dette gjorde at Party Botten udgjorde det bedste legetøj for naboens kat i over 1 time. Vi var nødt til at slukke for den lille blå robot, for at undgå at katten skulle tage livet af sig selv.

En anden kilde til stor morskab, er at sætte robotten et sted i huset hvor folk færdes i stor stil. Her sætter man den så i ”vagt mode”, så alt der kommer inden for sensorens rækkevidde, sætter gang i en hylen og blinken fra robotten. Lad det være sagt med det samme, dette kan få selv den største mand, til at udstøde et øredøvende hvin. Alle tiders muligheder her for at få nogle uforglemmelige hjemmevideo optagelser i kassen.Party Bot kan købes hos Firebox.com, som du finder lige her .

Andre relavandte steder. Gadgets.dk

Mandag d. 12 januar 2004 af: Rasmus Sindberg

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: