Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Sex i det fri


Kategori: Mellem mænd

Hvornår har du sidst været ude i naturen med din kæreste? Uden tøj på? og liderlig som bare pokker? Længe siden? - så er det på tide, du tager hende med på en tur ud i det fri.
Hvornår har du sidst været ude i naturen med din kæreste? Uden tøj på? og liderlig som bare pokker? Længe siden? - så er det på tide, du tager hende med på en tur ud i det fri. Det er sommer, det er varmt, det er svedigt, og det er frækt.

Uanset om turen går til stranden, i skoven eller til en rapsmark, er det en rigtig god idé, hvis I tager et tæppe med til at ligge på - medmindre hun er til lidt ekstra kriblen mellem ballerne ;-)

Det mest optimale sted er i skoven, på en bar plet med græs og buske eller små træer omkring, og hvor solens stråler kan nå ned. Solen varmer og buskene giver ly for vinden. Men både stranden og marken kan også være et godt sted, hvis det er varmt i vejret. Dog kan det være svært at finde en strand, hvor der ikke er mennesker.


Hvad skal I være opmærksomme på?
Uanset hvor I tager hen, er der nogle ”farer”. Motionister, de er over alt, og de løber de mest underlige steder. Flere af dem har løsløbende hunde med. De løber endnu mere de steder, hvor man tror, man er alene. Og de fortæller gerne deres ejer, at der her sker noget, som vedkommende bør se eller opleve.

I skal også være opmærksomme på myg. Hvis det er hen under aften, og I tager i skoven, skal I huske på, at der kan ske at være et ton myg. Hvor den ene er mere sulten end den anden. I kan selvfølgelig bruge myggespray mod myggene, men det kan også få kæresten til at holde sig væk. Langt væk.

Tissemyrer, de store skovmyrer og edderkopper er heller ikke særligt rare at møde, hvis de bider eller tisser på dig.

Skovflåter og tæger, er de værste dyr, du kan komme ud for. Det er små snyltere, der bider sig fast i din hud, hvorpå de suger dit blod. Det er ikke det værste, at de suger dit blod, men nogle flåter er bærere af en bakterie, ved navn Borrelia burgdoferi, som via flåtens bid kan blive overført til mennesker, som hermed risikerer at udvikle sygdommen borreliose. Du kan læse mere om det her.
Skulle du være så uheldig af få sådan en snylter på dig, skal den fjernes, når du opdager den. Den bedste måde er, hvis du starter med at bedøve den med sprit på en tot vat. Efter et par minutter tager du en pincet, og klemmer den omkring flåten helt ned ved din hud, så du er sikker på, at hovedet følger med ud når du trækker. Det gøres bedst med et langsomt og sejt træk, til den slipper.
Du kan læse mere om de små kryb, og hvordan man fjerner dem her.

Nu må du ikke blive så skræmt over de små dyr, at du ikke har mod på sex i det fri, for chancen for at en flåt suger sig fast til dig, er altså ikke ret stor. Og risikoen for at du får bakterien, er endnu mindre.

Når I jagter rundt efter et sted, hvor I kan være alene, kan det godt tænkes, at I render ind i et andet par, som ser lige så forlegent på jer, som I ser på dem. I er jo ikke de eneste, der har fået den idé, at I gerne vil være lidt alene i den danske natur. Men så må I bare prøve at dele territoriet mellem jer, der er plads til alle.

Hvorfor ikke bare tage en tur derhjemme?
Det er jo ikke helt det samme, vel! Hvis du har lyst til et godt gys, lejer du jo heller ikke bare en tilfældig film som f.eks. ”Vild med Mary”, fordi den kan stoppes i videoen, og Cameron Diaz er enormt dejlig, gør du?

Det er forventningens glæde, når man leder efter et velegnet sted. Det er de varme stråler fra solen. Det er det kølige fra vinden. Det er duften af den danske natur. Det er smagen af din kærestes angst-for-at-blive-opdaget-sved. Suset i kroppen hvis du kan høre andre og håbet om ikke at blive opdaget. Den sagte og tæt på lydløse orgasme. Det er det hele, der er frækt, det er spændende, og så kan det få din puls i højeste gear - og det er altid sundt, medmindre du fejler et eller andet kritisk.

De avancerede
Hvis du er til et kick, der er endnu større, og hvis du endnu mere vil i farezonen for at blive opdaget, er her et par forslag til, hvor du kan tage hen:
På en rasteplads ved motorvejen, i en hæk til en udendørs koncert, i en lille robåd ude på en sø, i indercirklen på en væddeløbsbane, bag busstoppestedet, på havnen, bag blomsterne som står ved supermarkedet, bag skraldespanden ved pølsevognen... der er masser af steder. Det er kun et spørgsmål om at bruge din fantasi.
Husk dog altid, at det ikke er noget, børn skal opleve!!!Tirsdag d. 2 juli 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

#1 (af 1 kommentarer)
02-04-10 11:20:01
jesperlarsen2100

Kommentarer: 1

Jeg ville nok være mest bange for skovflåter og borrelia (og ikke så meget edderkopper!) se bare her: http://www.skovflaat.dk/Borrelia.htm
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: