Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Den fede mave


Kategori: Mellem mænd

Den gang jeg var en ung mand, var jeg slank og fit, og jeg havde bare den fede mave. Jeg har stadig den fede mave - men nu er det på den ufede måde. Deltag også i debatten...
Dengang jeg var en knøs på 16, 17, 18 år, havde jeg bare den fede mave. Det var ikke en six-pack, jeg havde, men jeg var åle slank, og når jeg spændte mavemusklerne, kunne man se aftegninger fra alle musklerne. Tog jeg fat i huden aller yderst på maven, ja så var det kun huden jeg fik fat i. Det var simpelthen den fede mave!Da jeg så nåede op i starten af tyverne, fik jeg smag for øl. Samtidig begyndte jeg at arbejde som en lille hest, så jeg syntes ikke, at der var tid og plads til motion.

Da jeg blev lidt ældre, gik det op for mig, at det var god hygge at drikke en flaske vin til maden. Motion, nej det var der stadig ikke tid til.

Lidt ældre - og lidt større - fik jeg smag for god mad. Jeg elskede god mad. Ikke kun at spise den, men så sandelig også at lave den. Det var for fedt!

Nu er jeg blevet noget ældre - og noget større - og jeg elsker stadig god og lækker mad. Jeg synes også, at øl og rødvin stadig smager godt. Nå ja, motion har jeg vel egentlig tid til nu, men det er ligesom lidt bøvlet at komme i gang. Samtidig det vil kræve en stor selvdisciplin at fortsætte med en eller anden form for motion i mere end blot en uge.

Nu står jeg så her, 37 år gammel, og jeg har stadig den fede mave - men nu er den fed på den ufede måde. Når jeg griber efter huden ved siden af navlen, får jeg fat på noget, der har størrelsen som en dåseøl. Og det er faktisk lidt underligt, for jeg kan sige med sikkerhed, at jeg aldrig har slugt en dåseøl. Jeg har "slugt" mange dåseøl gennem tiden, men det har altid kun været indholdet, emballagen har jeg ladet stå!

Mellem os to, når jeg er sammen med andre mennesker, er jeg begyndt at trække maven ind, så den virker mindre. Umiddelbart virker det godt, men for det første får jeg af og til ondt i maven af det og for det andet er det lige til at blive stakåndet af. Når man trækker maven ind, er det umuligt at trække vejret i bund, så det virker lidt som en halv vejrtrækning.

Men se, nu kommer vi til det underlige. Når jeg går ned ad strøget, kigger jeg ikke længere kun efter de dejlige piger, jeg er også begyndt at se efter de unge fyre. Ikke fordi jeg er homoseksuel, men jeg ser efter deres maver. Slanke og flotte maver - på den fede måde. Faktisk længes jeg helt vildt efter at have sådan en flot og slank mave, som jeg også havde, da jeg var en ung mand.

Nu vil jeg så gerne høre fra dig:
Kan du nikke genkendende til mine oplevelser?
Hvordan har du det med din mave?
Gør du noget aktivt for at holde en flad mave?
Har du nogle gode fif til at få en slank og flot mave?
Eller mener du, at rigtige mænd vejer over 100 kg og slæber rundt på en stor bodegabyld?

Deltag i debatten...


Torsdag d. 27 november 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

#1 (af 4 kommentarer)
28-11-03 07:05:17
master.clio

Kommentarer: 2

Læs artiklen her hvis man ønsker flad mave:
Vejen til lavere fedtprocent.
http://getbig.dk/vis_artikel.asp?id=394

Dette kombineret med noget træning for bla maven.
Mange dårlig ryg tilfælde, skyldes faktisk for slappe mavemuskler.

Kom i gang!
#2 (af 4 kommentarer)
27-04-04 01:03:48
Heliotropen

Kommentarer: 2

Hejsa der clio ;O) længe siden, sjovt at se en gammel "get big" bekendt her! - Nu linker du jo til gude-artiklen ingen tvivl om det! Og det er fuldstændig rigtig at 90% af en sixpack eller 9-pack for den sags skyld, ligger i kroppens fedtmasse, ikke at forveksle med fedtprocenten,- Men når det er sagt, så ved vi jo osse begge, at er det rigtige ikke bag fedtet, så opnår man aldrig nogen skarp definering af hverken rectus abdominis eller af obliques'ne lige gyldigt hvor meget fedt man så skræller af,- de fleste ville vel fek.s ikke misunde de gamle kz-fangers serratus anterior, eller ballonmaverne set i den 3-verden.- Man bør gøre sig klart, at ernæring altid er det primære i at opnå en fysisk udvikling, men uden de rigtige stimuli opnår man intet.
I get big kredse ved mange af brugerne rigtig nok, hvad det vil sige at træne maven "korekt" (hell de har vel alle læst JS sixpacks til sommer), men du kan ikke gå ud fra at det samme gælder for bossmans læsere - husk det er en helt anden boldgade. - Desuden er det vidst osse efterhånden klarlagt, at der er flere måder at ordne sagen fornuftigt på,- ellers sagt anderledes, der er JS og så er der min ;) - Jeg skriver derfor osse i øjeblikket lidt på en artikkel, der på ligefod med "JS sixpacks til sommer" på anbefaling af utrolig mange henvendelser, forklarer min approach til en fladere mere defineret mave! Hvor den så ender med at blive udgivet, er endnu ikke helt fastlagt,- men den kommer til at omhandle alle de nødvendige problemstillinger lige fra problematikken om transversus til alt andet, men sidst men ikke mindst opskriften til den perfekte mave ;)

Bare en lille suplering til Master.clio, samt en lille appetitvækker.

M.V.H
Helio
#3 (af 4 kommentarer)
27-04-04 20:04:09
Henrik

Kommentarer: 14

Jamen for pokker, Heliotropen, den der artikel er du meget velkommen til at bringe her på BOSSMAN ;-)
#4 (af 4 kommentarer)
29-04-04 01:15:23
Heliotropen

Kommentarer: 2

Og det gjorde han så ;O)
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: