Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

3 x sjove og praktiske gadgets


Kategori: Gadgets

Vi har haft fingrene i 3 gadgets, som alle vil være helt kanon mandelgaver til den næste store julemiddag. Det spænder lige fra en hyperaktiv bil, over et talende hjerte og til en omgang opfriskende ginseng.
Vi har haft fingrene i 3 gadgets fra Gadgets.dk som alle vil være helt kanon mandelgaver til den næste store julemiddag. Det spænder lige fra en hyperaktiv bil, over et talende hjerte og til en omgang opfriskende ginseng. Alle tre ting er blevet gennemtestet, og sjovt nok var det ikke en eneste af de tre ting som blev skrottet som værende kedelige. Men lad os da lige se på herlighederne.


Den sindssyge bil
Hvad de dog ikke finder på ovre i østen.... For med denne lille bil, som adlyder dine ord, er der spændt op til en seriøs omgang snakke lir på køkkengulvet. Den bragte stor morskab da vi sad 4 grandvoksne mænd på gulvet og råbte og skreg kommandoer til den lille bil. Man kan bede den bl.a. om at kører fremad, tilbage, dytte, blinke, spille noget hip hop musik og sidste med ikke mindst flippe ud, og gøre det hele på en gang. Det er simpelthen bare super sjov underholdning, som kan få selv bedstefar til at sidde og råbe efter den lille bil. Slutlig skal det lige siges at bilen har kørt i adskillige timer, og det medfølgende batteri er stadig ikke gået flad, det er sku da bare i orden!!

Kærlighed og bandeord fra hjertet
Da vi sad med dette hjerte i hånden, synes vi ikke ligefrem at det virkede specielt underholdende. Men da folk havde kigget lidt på den, og leget lidt, begyndte der er at sprede sig en underlig tendens rundt blandt folk som havde tilkæmpet sig lidt tid med hjertet. Alt lige fra at hjertet blev sendt ud til vores piccoline, med beskeder som f.eks.: “Vi mangler kaffe”, “Mere fax papir tak” og ikke mindst “Har du set min fyldepen”. Det fik dog et stop, idet hun blev noget så træt af det. Så lige nu har jeg bare indtalt den lille med alt sigende sætning: “Det gider jeg sq ik'!”. Så er der ikke så meget at rafle om når der er en der kommer og tilbyder en latterligt stykke arbejde. Bare stik ham hjertet, og evt. pege sig langefinger i samme retning.Der kan indtales op til 10 sekunder lange beskeder, så mulighederne for morsomme sætninger er ret omfattende.

Ginseng til folket
Denne lille gule tube så ikke ud af meget, det var der ganske bred enighed om. Men prøves skulle det da, så med oprejst pande og næsten ingen frygt meldte jeg mig selv som forsøgskanin. Gik så langt som ikke at drikke min morgenkaffe, for i stedet at prøve at smøre lidt af denne sære creme i nakken, bag ørene og ganske lidt lige under øjenbrynet. Så skal jeg altså love for at der skete ting og sager. Pludselig følte jeg at der gik en kulde igennem mig, men ikke på den ubehagelige måde. Nej det var en dejlig opfriskende kulde, som føltes lidt som at gå ud en frostklar morgen, efter at have sovet dårligt hele natten. Ud over at det er enormt opfriskende, så har det ved mig løsnet lidt af de spændinger jeg ellers har haft i nakken. Denne lille tube slår samtlige tv-shop produkter uden nogen kamp, den er simpelthen bare helt kanon. Men lad nu være med at få det i øjnene, for det svier helt afsindigt. Et sidste plus ved dette, er at det kan lindre smerter ved alt lige fra myggestik til hudafskrabninger.

En afsluttende bemærkning
Alle disse gadgets kan købes til ret beskedne penge, og vil med garanti bringe morskab og glæde hvad enten de er ment som mandelgave eller som en lille sjov julegave. Men især den lille tube ginseng, burde være en gave alle unge mænd burde købe til deres forældre, for sådan nogle gamle maskiner, har godt af lidt smørelse til knoglerne..

Her på BOSSMAN ved vi ikke om disse 3 gadgets stadig er i produktion, hvis du kender et sted de kan købes, skriv venligst til info@bossmen.dk[/U]


Mandag d. 24 november 2003 af: Rasmus Sindberg

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: