Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Nu Skin for men


Kategori: Krop og velvære

Flere og flere mænd ønsker at gøre noget ud af sig selv, bl.a. pleje deres hud. Nu Skin for men er et bud på en hudplejeserie. Vi har testet den - og det er et rigtig godt bud!
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at da jeg åbnede prøverne på Nu Skin for men, var jeg noget skeptisk. Produkterne ser rigtig eksklusive ud, så det var ikke udseendet, der gjorde det, det var indholdet.

Der var en stor tube med creme, og der stod på den, at jeg skulle smøre det i hovedet inden jeg barberede mig. Creme på mine skægstubbe... og så ellers barbere sig, hmmm. Og Deodoranten duftede næsten ikke af noget, hvad er meningen så med at putte den på...?


Nå, men jeg forsøgte at være åben overfor det her nye noget, selv om jeg var lidt skeptisk. Det er jeg glad for, det viste sig nemlig at blive en rigtig god oplevelse.

Jeg var ellers hård overfor produkterne - og mig selv. Jeg startede med at smøre barbercremen ind i mine halve centimeter lange skægstubbe. Det var en noget speciel følelse, da jeg har altid smut creme på efter jeg har barberet mig og ikke før. Da cremen var smut godt ind, begyndte jeg at rage skægget af. AVVVV, HOLD DA KÆFT hvor gjorde det ondt, det var lige inden tårerne kom og jeg fortrød totalt, at jeg havde besluttet mig for at teste det på så lange skægstubbe. Efterfølgende kom jeg også til at tænke på, at det vist var nogle ret gamle blade jeg havde brugt. Det var for dumt, men jeg er blevet klogere siden ;-)

Efter at jeg havde været i bad, var det tid til at smøre Aftershave Balm på. Og nu må jeg bande igen, HOLD DA KÆFT hvor var det en lækker Aftershave Balm! Aldrig nogensinde har jeg prøvet en så lækker creme i mit ansigt, og jeg har ellers prøvet mange forskellige ting. Jeg har en meget sart hud, og dermed tåler jeg ikke hvad som helst efter en barbering. Det bedste fif jeg ellers havde fundet ud af, er, at når jeg har været i bad, smører jeg en billig Sportscreme fra ALTA ud i hele ansigtet. Min hud har brug for fugt, så jeg smører altid et godt lag på - og så håber jeg ellers på, at der ikke kommer nogen forbi, da det ser ud som om, jeg går rundt med sådan en maske som kvinder bruger. Der mangler bare lige et par agurkeskiver ved øjnene. Den her Aftershave Balm er helt anderledes. Der skal kun et tyndt lag på, og den er bare så lækker at smøre ind i huden. 10 min. efter kan det ikke ses, at jeg smurte den på og min hud føles bare helt anderledes.

Til sidst var det tid til at prøve deodoranten. Deodoranten er en stick, og den virker lidt tør at køre på. Som sagt dufter den ikke af ret meget, men duften fra den og så de to andre produkter, som ansigtet har fået en tur i, giver en svag men utrolig dejlig duft. Det kan lyde lidt poppet, når jeg siger det, men når jeg har brugt disse tre produkter, føler jeg virkelig, at jeg dufter som en mand skal dufte. Ingen fis!

Lad os se på, hvad producenten blandt andet fortæller om disse tre vidunderlige produkter, som jeg klart kan anbefale dig at prøve.

Shave Cream
Den renser, beroliger og exfolierer huden under barberingen. Den indeholder blandet andet kokosnøddefedt, kamille og ekstrakt af lakrids.
200 g. koster kr. 145,-

Aftershave Balm
Den blødgør huden og tilfører den fugt. Den indeholder blandet andet lauryl-isoquinolin-bromid, alge- og gæreekstrakt.
50 ml. koster kr. 215,-

Antiperspirant deodorant
Deodoranten dæmper ikke blot lugten, den indeholder også ingredienser, der mindsker sveden og indkapsler lugten.
75 g. koster kr. 129,-

Produkterne kan købes på www.nuskineurope.com .


Torsdag d. 6 november 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

#1 (af 2 kommentarer)
18-11-03 09:37:57
madamnielsen

Kommentarer: 2

Min stivstokke konservative man er også gået over til denne skønne herreserie.Han brugte tidl. barbermaskine.
Tips fra min mand - Fugt huden lidt inden cremen fordeles, og barber så ! ligeledes ved brug af deodoranten, fugt den under vandhanen - så glider det nemmere.Alternativ brug Nu Skin´s PCA-spray 2 pust.
#2 (af 2 kommentarer)
18-11-03 09:39:20
madamnielsen

Kommentarer: 2

Står gerne til rådighed med information.
komnielsen@mail.tele.dk
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: