Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Fed shopping i Stuttgart


Kategori: Mellem mænd

Ralph Lauren og Hugo Boss notaerne ligger krøllet i min pung og ønsker kun at se bunden af hotellets skraldespand.
Solen står lavt over Stuttgart by denne formiddag. Kulden kryber ind under min jakke og føler spændingen krible i min krop... Det eneste der ellers kan varme mig denne råkolde formiddag, er mine kreditkort, som ligger i pæn orden i min bukselomme. De er klar, hjernen er klar, banken ved der kommer løn ind i næste uge, så hva' fanden. Du føler, at du lever, når du bruger nogen penge på dig selv.


Går hurtigt over mod hauptbahnhoff for at tage toget mod Tübingen, men der hvor jeg skal af, hedder Metzingen. Pris i toget 6,60 Euro, one-way. Når at købe en cola for at holde sukker niveauet højt, så jeg ikke går kold på vej til den bedste shopping oplevelse, der findes. Toget kører 22 over og jeg når lige at fyre en smøg af, inden toget kører igennem det smukke landskab.

Metzingen byder på shopping, shopping i verdensklasse. Det er faktisk en by i byen. Min personlige mening er, byen indeholder de bedste outlets i Europa. Et kæmpe udvalg af Hugo Boss, Ralph Lauren, Marlboro, Nike, Levis, Donna Karen, Lacoste, D&G, Gucci. You name it, they got it.

Her er nogle priseksempler: Ralph Lauren polo 29-36 Euro, Hugo Boss jeans 19-49 Euro, Levis 9-39 Euro, Boss jakkesæt ca 100-200 Euro, Boss sko 100-120 Euro. Som det ses af ovennævnte priser er der MANGE PENGE AT SPARE. Så tag en tur til Metzingen og køb stort ind til f.eks. jul.
Adressen er: Metzingen, Kanalstrasse 3.
HAPPY HUNTING...!


Mandag d. 27 oktober 2003 af: Stig Christensen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: