Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

JABRA FreeSpeak™ 250


Kategori: Gadgets

Verdens bedst sælgende Bluetooth headset er blevet endnu bedre. Efter at have set nærmere på den nye model i serien, forstår man godt hvorfor JABRA bare sælger og sælger.
Med op til 8 timers taletid mellem hver opladning, kan du med JABRA FreeSpeak™ 250 glæde dig over alle fordelene ved håndfri og trådløse samtaler på din mobiltelefon over længere tid – hele arbejdsdagen hvis du ønsker det.


Den nye JABRA FreeSpeak 250 har den samme unikke, behagelige og praktiske placering bag øret, ligesom JABRA BT200, som er blevet verdens bedst sælgende Bluetooth headset. Den nye model har store forbedringer primært i relation til taletiden, som er forlænget med op til 8 timer og standbytiden er nået op til hele 240 timer/10 dage. Eftersom JABRA FreeSpeak 250 har længere batterikapacitet, vil den være et godt alternativ for travle mobilbrugere, som sætter komfort og præstation i fokus.

JABRA FreeSpeak 250 monteret
i den lille smarte opladerDet lydabsorberende elastomerdesign som headsettet er fremstillet i reducerer forstyrrelser, hvilket resulterer i krystalklar lydkvalitet. Headsettet har en retningsfølsom mikrofon for at stemmen skal kunne høres tydeligt,og den unikke JABRA MiniGel™ leder lyden direkte ind i øret for at sikre fremragende klarhed og modtagelse. Lyddesignet forstærker stemmen og reducerer baggrundsstøj, så der opnås top lydkvalitet i begge ender af samtalen.

Det bliver meget lettere at føre samtaler i bil med JABRA FreeSpeak 250 – du kan ringe og modtage samtaler trådløst via headsettet ved at trykke på en enkelt knap. Funktioner som viderekobling og opringning til det sidste nummer gøres enkelt via en knap på headsettet, hvor brugeren også kan justere volumen og aktivere opringning ved hjælp af stemmen, svare og afslutte samtaler....SMART!


Ikke nok med at den er funktionel, den er også afsindig flot. Det er jo ligefør man ikke nænner at pakke den ud og bruge den

Med dette lille produkt som JABRA har smidt på markedet, vil det nok ikke komme bag på nogen hvis konkurrenterne ligenu sidder og rykker store totter hår ud af hovedbunden. For JABRA FreeSpeak 250 er nok pt. det bedste Bluetooth headset på markedet. Men lur mig om vi ikke kommer til at se nogle modtræk fra andre producenter inden længe. Men ligenu er der ingen tvivl om hvilket headset jeg vil bruge sammen med min mobiltelefon.

JABRA FreeSpeak 250 er tilgængelig hos din lokale JABRA forhandler i Europa fra oktober 2003.

Besøg JABRA her .


Lørdag d. 11 oktober 2003 af: Rasmus Sindberg

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: