Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

James Bond... gå hjem!


Kategori: Gadgets

Hvem har ikke som barn (og voksen) været overbevist om, at det kunne være fedt at gå i James Bonds sko?! Dyrke den hårde agent stil med smarte biler, lækre piger og super hi-tech spion udstyr...
...Well jeg hører til den skare, som synes at det simpelthen bare er livsstilen som holder hele vejen igennem. Men der er et par steder, hvor dette glipper lidt set i forhold til virkeligheden. For det første har jeg ikke adskillige millioner til at stå, som er stemplet til en fed Aston Martin med raketter, katapultsæder, roterbare nummerplader og hvad ved jeg. Den anden ting der ligesom glipper lidt, er dullerne. Bevares der er da mange lækre damer rundt omkring, men jeg har tilfældigvis ikke lige en som Halle Barry i baghånden. Men det skal da ikke slå mig ud, langt fra endda.


For det hi-tech spion udstyr, er faktisk ganske overkommeligt at få fat i. Faktisk kan man for meget små penge, få fat i noget legetøj som bare kan underholde ud over alle grænser. Jeg har taget fat i to ting, som jeg synes, er værd at kigge nærmere på. Det er henholdsvis Ear Spy og Spionens regnemaskine.Ear Spy

Den ligner faktisk et gammeldags høreapparat, men giver mulighed for at lytte til en samtale, der foregår et stykke væk. Den er super fed, når man tager prisen på pt. en flad halvtredser i betragtning. Det er klart, at hvis der er meget støj i det lokale, hvor du sidder og lytter til en samtale, så vil dette blande sig, og så bliver der mange lyde, og de er høje. Men hvis omstændighederne er der, fungerer det upåklageligt. Så den kære ”Q” fra 007 filmene har ikke levet forgæves.

Spionens regnemaskine

Her træder vi så et ret stort trin op hvad anvendelighed, kvalitet og til dels pris angår. For det ligner faktisk en lommeregner... det er faktisk en lommeregner. Den har alle de gængse funktioner, og ligner faktisk så mange andre lommeregnere man ser på markedet. Den lille tvist ved denne, er, at der sidder en mikrofon og en sender i den. Så du smider den bare lidt tilfældigt, der hvor du gerne vil med på en lytter. Tager modtageren under armen og sætter dig et stykke derfra, på toilettet eller bag kopimaskinen er gode steder, og venter på at der falder nogle guldkorn. Lydkvaliteten er overraskende god, og selv i den anden ende af huset, går lyden bare igennem. Dog skal det siges at det er begrænset hvor længe den kan ligge og suge ”Top hemmelige samtaler” til sig. Jeg havde den tændt konstant i ca. 3 døgn, inden den gik ud. Det burde vel også være nok, til at få det med man har brug for?! Dyret koster desuden kun lidt over 200 kroner, og det er jo små mønter for en hemmelig agent!


Men markedet bugner af disse spion produkter. Nogle er mere anvendelige end andre. Men de to jeg her har nævnt, er sjove og billige nok, til at det hører til blandt det ethvert stort legebarn må og skal eje. Disse og tæt ved en million andre ting kan købes hos Gadgetsshop.dk, og fælles for de fleste af dem, er, at de minder os om, at man godt må lege selvom man er stor (Du er bare stolt af den ølmave, hva Rasmus!? – Red.).

Til ære for den kære ”Q”, vil jeg for pris kontra hvad man får, give følgende point:

Ear Spy: QQQ ud af 5
Spionens regnemaskine: QQQQ ud af 5

Og HER kan det hele købes!


Søndag d. 21 september 2003 af: Rasmus Sindberg

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: