Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Sæt dig nogle mål - og nå dem


Kategori: Mellem mænd

Jeg tror, der er mange der tænker, at det kun er personer med store ambitioner, der har behov for at sætte sig nogle mål for livet. Det er det ikke, det er noget alle burde gøre!
Uanset om du ønsker en bedre kondition, at tabe dig, et nyt og bedre lønnet job, at dygtiggøre dig indenfor dit fag, at holde med at ryge, en ny og lækker garderobe, et større TV med surround sound eller hvad ved jeg, så opnår du det nemmest ved at sætte dig nogle mål - og bevidst gå efter dem.


Earl Nightingale sagde nok så rigtig, "Folk med mål får succes, fordi de ved, hvor de vil hen". Og det er jo hele sagens kerne, at har man opsat nogle mål for sig selv, har man mulighed for at styre i den rigtige retning. Forestil at du har et skib til rådighed, og skal finde til Sidney uden søkort og kompas, det ville aldrig gå.

En eller anden sagde en gang. "Om mål og rammestyring. Det er lettere at måle rammerne end at ramme målene". Men det må ikke skræmme dig, for som Walt Disney sagde, "Alle vores drømme kan gå i opfyldelse, hvis bare vi tør forfølge dem".

Sætter du dig nogle store mål, vil dit indre jeg måske sige, "kan jeg virkelig det her...?", men som James Broughton sagde, "Den eneste form for begrænsning er altid måden at se på". Så selvfølgelig kan du det! Du får nemlig, hvad du FORVENTER - ikke hvad du fortjener.

Det man nok altid frygter mest, når man sætter sig nogle store mål, er fiasko, men som Malcolm Forbes sagde, "En fiasko er en succes, hvis vi lærer af den". Dermed kan du ikke fejle.

Nietzsche har også sagt, "Det der ikke nedbryder mig, gør mig stærkere". Og et rigtig godt kinesisk ordsprog siger, "Hvis du har et problem, og det kan løses, hvorfor så bekymre dig? Hvis det ikke kan løses, hvorfor så bekymre dig?". Kan du se det, der er ingen grund til bekymring.

Abraham Lincoln sagde, "Det bedste ved fremtiden er, at den kommer en dag af gangen". Det er også det farlige ved den, for som vi mennesker ofte siger, "Jeg gør det i morgen...". Så foretrækker jeg en sætning fra filmen "Vanilla sky", "Hvert minut er en ny chance for at vende det hele på hovedet".

Josh Billings sagde, "Livet består ikke i at have gode kort på hånden, men i at spille dem, du har, godt". Så hvad venter du på? Du kan gøre hvad du vil!

"Visioner uden handling er blot en drøm", så sæt dig nogle mål, forfølg dem, så skal du nok nå dem!


Tirsdag d. 16 september 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: