Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Kvit cigaretterne uden at tage på


Kategori: Krop og velvære

NicoLight er et helt nyt produkt, for dem der ønsker at holde med at ryge. Efter sigende skulle det kunne bevirke, at man kan holde med at ryge bl.a. uden vægtproblemer.
NicoLight er et helt nyt produkt, for dem der ønsker at holde med at ryge. Efter sigende skulle det kunne bevirke, at man kan holde med at ryge uden at opleve irritation, stress samt søvn- og vægtproblemer. NicoLight indeholder nemlig ikke nikotin, men derimod baldrian, som afhjælper de negative følgevirkninger, som mange oplever ved rygestop.


Ud over at nedsætte rygetrangen holder NicoLight stofskiftet oppe. Det er således muligt at holde sin normalvægt, når man stopper med cigaretterne – under forudsætning af at kostvanerne ikke ændres. I forbindelse med rygestop tager man gennemsnitlig 3–5 kilo på. Årsagen hertil er, at en person, der ryger 15 cigaretter om dagen forbrænder 600-900 kJ mere end en ikke-ryger.

NicoLight indeholder helt naturlige ingredienser, som grøn teekstrakt, kelp, æbleeddike og baldrian. 60 tabletter koster 249 kr. og for at opnå den ønskede effekt, anbefales det at tage Nicolight i seks måneder (4 æsker) uden afbrydelse med 1-2 tabletter dagligt.

Nicolight fås bl.a. hos Matas, Helsam og www.nicolight.dk.

Læs mere på www.nicolight.dk


Mandag d. 15 september 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: