Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Kært barn, mange navne


Kategori: Blandede

Vi har det alle sammen med at lave slangudtryk for alverdens ting, men er der én "ting" der har fået ekstra mange navne, så må det være mandens tissemand.
Vi har det alle sammen med at lave slangudtryk for alverdens ting, men er der én "ting" der har fået ekstra mange navne, så må det være mandens tissemand. Tissemand må være de mest rigtige ord for den, da det primært er det, vi bruger den til. Men derudover kalder vi den også for pik, lem, kæppen, svaber, anakonda, ynglekæp, Willy, tissetrold og...


Det er ikke kun vores lem vi giver øgenavne. F.eks. hvis man har brune streger i underbukserne, "Nååå, du har nok lavet en hård opbremsning, hva'? Du har bremsespor i underhylerne..." Men det lyder selvfølgelig også pænere end, "For satan, du har ikke fået tørret dig ordentlig sidst du fyrede en skider, hva'?".

Apropos det at gå på toilettet, lokummet eller det lille hus. Der hvor man gerne vil lidt være alene. Vi skal lige ud og tisse, slå en streg, mærke om vandet er koldt eller lufte anakondaen. Skal vi mere end det, skal vi bæ, lægge en lort, en negerarm eller føde en neger.

Når vi er sammen med det andet køn, boller vi, knepper, elsker eller kutter, giver hende noget skridttæsk. Men er vi ude og køre i vores bil, ja så kører vi... det er kun de sorte, perkerne, 2. generations indvandrerne der cruzer gennem byen i deres perkerslæde, BMW'en, bimmeren, når de skal finde noget dansk kuz.

Vi mænd er jo vilde med pigernes bryster, patter, jader, nødder, kasser - især når der er langt lys på - og de naturlige, økopatter. Og de er altid et samtaleemne, når vi mænd er ude og drikke en øl, en bajer, en pils, en stift, en svedske.

Pigerne har mange øgenavne, ofte nogen der ikke er særligt pæne, men... kært barn, mange navne. Bimbo, sild, afbleget palme, luder, tøs, bitch, skur, slamfisse, hoppe, kælling, bolledyr osv.

Brian er det modsatte, det er ham med tap. Han drøner altid rundt i øsen, lytter til høj musik for nedrullede vinduer, har terninger i forruden og laver hjulkrads i lyskrydset. Og i dag er der ikke nogen der kan finde på at kalde sit afkom for Brian. Er det værste man kan kalde en mand, Brian...?

Her er 5 slangudtryk som, jeg synes, er for fede:
Bonusmor - en god papmor

Dåsekigger - en gynækolog

Elevatorkig - når man lader blikket køre op og ned for at tjekke en ud

Myrepatter - at have gåsehud

Poletneger - en der har købt sig til farven i et solarium


Tirsdag d. 26 august 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: