Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

En VODKA pind...!?


Kategori: Gadgets

Ja det er efterhånden ikke grænser for hvad man kan købe af mærkelige ting. Det sidste nye er to slikkepinde, der smager af Vodka og Tequila, men der er et lille twist i form af....
...Orme og Skorpioner!! For den der nu sidder og tænker lakrids dyr, tager du grueligt fejl. Det er rigtige orme og rigtige skorpioner.


Det lyder jo helt ustyrligt klamt, og det er det vel egenligt også. Men det er da den ultimative blærerøvs ting, hvis man bider slikkepinden midtover, og går i krig med den lille kræ der er i midten. Se lige om vennerne tør gøre det bagefter, hvem sagde væddemål?!


Det skal selvfølgelige lige siges, at ormene der kommer fra USA, er opfodrede på frugt og grønt. Desuden er giften helt fjernet fra de kinesiske skorpioner. Så der behøver du ikke være nervøs.


Jeg har aldrig selv smagt disse slikkepinde, men har smagt kandicerede skorpioner, chokolade overtrukne græshopper og div. andet kryb. Og ja det kan fint spises, idet det ofte ikke smager af meget andet end lettere brændt skind på en kylling.Her på BOSSMAN ved vi ikke om disse vodkapinde stadig er i produktion, men hvis du ved hvor man kan få dem skriv da venligst til: info@bossman.dk


Fredag d. 22 august 2003 af: Rasmus Sindberg

Del denne historie på facebook

Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: