Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Bind dit slips med slipseknuden.dk


Kategori: Mellem mænd

Der skal slet ikke hærske nogen tvivl om, at det ser godt ud, når mænd har skjorte og slips på. Men er du en af dem, der har problemer med knuden, så er der nu hjælp at hente...
Der skal slet ikke hærske nogen tvivl om, at det ser godt ud, når mænd har skjorte og slips på. Der skal heller ikke hærske nogen tvivl om, at hvis slipset er bundet for kort eller for langt, ser det sjusket ud. Det gør det også, hvis man ikke kan finde ud af at binde en flot slipseknude.


Hvis det kniber med knuden, kan du nu få hjælp hos slipseknuden.dk. De har lavet en lille folder, som viser, hvordan man binder 3 forskellige slipseknuder. Køber du et slips hos dem, og prisen er mere end 100 kr., følger folderen med gratis. Alternativt kan du nøjes med at købe folderen til en pris af 20 kr.

De tre slipseknuder er Four in Hand, Halv Windsor og Windsor. Four in Hand er den nemmeste at binde, mens Windsor er den sværeste - men ikke når du sidder med folderen, så går det som en leg, her kan alle være med!

Folderen fortæller ikke noget om længden på slipset, men det kan vi så fortælle dig her ;-) Spidsen på slipset skal lige dække spændet på bæltet, når du står op. Husk også at gemme slipset helt under kraven. Og skulle uheldet være, at den tynde del af slipset ikke kan nå ned i holderen bag på slipset, kan du stoppe den ind mellem de to øverste knapper på skjorten.

Besøg slipseknuden.dk .


Mandag d. 18 august 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: