Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Nyt mandemagasin på gaden


Kategori: Gadgets

GEAR, som bladet hedder, gik første gang på gaden d. 24. juli 2003, og vil ud og konkurrere med M!, Bilmagasinet, Alt om Data og Mobil.
GEAR, som bladet hedder, gik første gang på gaden d. 24. juli 2003. Det er planen, at bladet skal udkomme 12 gange om året, og næste blad sendes i handlen d. 28. august.

GEAR er en såkaldt ”hybrid” af et livstilsmagasin for mænd, et elektronikblad og et bilblad med fokus på gadgets, elektroniske dimser, som mænd elsker. Og bladet er spækket med de nyeste telefoner, GPS-navigationssystemer, bluetooth-headsets, PDA'er og alverdens andre elektroniske enheder.

Ideen til bladet kommer fra England, hvor magasinerne STUFF og T3, kører efter samme koncept med stor succes.På pressemeddelelsen der blev sendt ud omkring bladet, lokkes der med "medlevende reportager og skønne kvinder", men her må jeg sige, det holder ikke. Der er én reportage og én billedserie af en unge kvinde, der holder diverse gadgets. Men okay, det er det første blad, og alting har jo en start.

Og så en sjov lille ting. På trods af, det er det første blad, så kan man i bladet finde følgende tekst, "Vindere af læserkonkurrencen i sidste nummer af GEAR", og så er der listet 8 vindere... hehe ;-)

Prisen på bladet er 39,95.

Besøg www.gear-online.dk .


Torsdag d. 14 august 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

#1 (af 2 kommentarer)
15-08-03 11:25:14
Jacob Andersen

Kommentarer: 1

Hej Henrik,
Hvis du havde lavet din research lidt bedre, så er GEAR ikke et helt nyt magasin. Det har været på gaden siden maj-juni, hvor det kom som tillæg til IT-Avisen ComON. Nu er det i en selvstændig udgave - det er sandsynligvis derfor at der referes til tidligere vindere.
#2 (af 2 kommentarer)
15-08-03 11:33:17
Henrik

Kommentarer: 14

Hey Jacob ;-)

Jeg forholder mig til to ting.
1. Der står nr.01 på bladet
2. I pressemeddelelsen står der, og jeg citerer "Den 24. juli 2003 rammer et nyt dansk produceret livsstilsmagasin kioskerne herhjemme."

Så jeg troede jo, at jeg havde lavet en orden research ;-)
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: