Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Smart 4 i 1 MP3-afspiller


Kategori: Gadgets

MP3 afspilleren hedder Beswon og de fire funktioner er: flash-disk, MP3 afspiller, diktafon samt indbygget FM radioscanner, der selv finder fm-båndet og vælger de kraftigste stationer.
Selv om navnet ikke er kendt her i landet, Beswon, kunne det godt lyde som om, det er en ret uundværlig gadget, fire fede funktioner i én lille maskine, flash-disk, MP3 afspiller, diktafon samt indbygget FM radioscanner. Designmæssig er den heller ikke helt ved siden af.


Den har en hukommelse på 128 MB, hvilket svarer til 25-30 stykker MP3 musik eller 8 timers tale via diktafonen. Udover MP3 filer kan den også afspille WMA filer. Kvalitetsmæssigt er WMA filer ikke så gode som MP3, til gengæld kan den indeholde ca. dobbelt så mange af dem.

Den kan afspille i 5 forskellige Lyd-modes (Jazz, Klassisk, Rock, POP, Normal) og 5 forskellige Play-modes (Normal, repeat one, repeat all, Intro, random).

Det er en let lille sag, som kun vejer 33 g. uden batteri (1 x AAA).

Prisen er p.t. 995,- og i den pris medfølger MP3-afspilleren med stereo-øretelefoner med bæresnor, USB kabel, 1 AAA batteri, manual samt 3 "sidestykker" i sølv/blå/violet farve, så man kan designe sin egen MP3.

Køb den hos www.usbit.dk .


Tirsdag d. 30 september 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: