Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Når reklamerne tager magten


Kategori: Blandede

Har du set ham manden, der har set rummænd efter at have drukket Tuborg. Det har jeg prøvet, og jeg gør det aldrig igen! Jeg havde tømmermænd i flere dage efter...
Hvis man drikker Tuborg, opbevarer man sit rengøringsmiddel, Snavzy, i køleskabet. Siden jeg så det, er jeg blevet i tvivl om, hvor meget man skal opbevare i køleskabet. Derfor har jeg måtte købe et nyt og meget større køleskab, så alle mine madvarer kan stå side om side med rengøringsmiddel, sprit, terpentin, lightergas, vinduespuds osv... og mine Tuborg naturligvis.


Hver gang Leasy toner frem på skærmen, skifter jeg kanal. Jeg vil være ked af at miste min kæreste til Peter. Jeg har jo set hvordan unge single piger, midaldrende kvinder og selv lesbiske bliver vilde med ham. Okay, jeg er sgu' også lidt bange for, om jeg selv kan blive ramt af Peter-syndromet.

Jeg er i øvrigt enormt glad for, at min kæreste ikke er så dum som andre kvinder. Når gutterne og jeg sidder og følger med i fodboldkampene om lørdagen, og det dinger, når der kommer et nyt resultat på skærmen, har min kæreste ALDRIG rejst sig for at åbne døren, hun kigger højest lidt spørgende på mig. Gutterne har også flere gange sagt "respekt" til mig, fordi hun ikke går efter døren. Det gør mig sgu' lidt stolt.

Køkkenrullen Lambi kunne jeg aldrig finde på at købe, den suger simpelthen for godt, sådan én rulle kan suge en helt sø til sig. Prøv at forstille dig hvis du er forkølet, og sætter sådan et stykke Lambi op til næsen, fordi du er snottet, det kan totalt tømme dine slimhinder for væske. Måske er der også risiko for, at udtører øjnene, jeg ved det ikke, jeg har aldrig turdet prøve at pudse næse i det. I stedet for har jeg valgt at bruge Libresse. Spisende gæsterne kigger godt nok lidt sjovt, når der ligger sådan en stak på bordet, men de er hammerende effektive, så jeg ligeglad med at de kigger en ekstra gang. Jeg køber altid dem med vinger, så kan vi sidde ved bordet og flyve dem hen i skraldespanden, hvis der er en der spilder. Det er meget sjovt, og det kunne vi ikke gøre med Lambi, vel.

Det kan ikke vare længe, inden ham der står på strøget og råber "Joggi, Joggi, Joggi" bliver arbejdsløs. Han kan altså ikke leve af, at konen og datteren kommer hver morgen og køber deres yoghurt hos ham. Men han virker heller ikke troværdig... det vil du vide, hvis du har prøvet at dufte til pakken. Det har jeg, og den lugter ikke af noget som helt!

Jeg kommer heller aldrig i Fakta mere. Jeg gider simpelthen ikke drøne rundt og lede efter kassen, det har jeg gjort én gang for meget. Nå ja, og kædedans, det er bare slet ikke mig.

Telmore er heller ikke noget for mig. Hvis man er så ensom, at man er nødt til at fortælle sig selv, i en udklædt udgave, at en selv bør vælge Telmore - hvem fanden skal man så ringe til?

Sonofon? Nej, det er kun for dumme fynboer - og dukker...


Mandag d. 29 september 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: