Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Hvem kan (legalt) vise erotik på nettet?


Kategori: Rundt på nettet

Hvis man har et ønske om at stable et website på benene, som vi her har gjort med BOSSMAN, er man nødt til at overveje og efterfølgende tage stilling til en hulens masse ting - en af dem er, hvad websitet skal indeholde.
Hvis man har et ønske om at stable et website på benene, som vi her har gjort med BOSSMAN, er man nødt til at overveje og efterfølgende tage stilling til en hulens masse ting - en af dem er, hvad websitet skal indeholde.

Vi valgte stort set med det samme, at BOSSMAN skulle indeholde erotik. Hvorfor? Fordi vi henvender os til mænd, og det er en del af mænds hverdag.

Vi besluttede samtidig, at når der skulle sendes en pressemeddelelse ud, skulle det ske gennem itpressen. De har sådan en service, hvis man betaler 150 kr. plus moms, sender de en pressemeddelelse ud for dig. Så helt enkelt kan man betale sig fra at skulle finde en masse adresser og måske kontaktpersoner og bruge en masse tid på det. Smart.


Kort tid inden vi er klar til at gå i luften, tager jeg kontakt til itpressen og fortæller dem via en mail, at vi gerne vil benytte deres service.

Der går et lille døgn, inden der kommer svar tilbage. ”Jeg kan desværre ikke tage den med da den har erotisk indhold, håber du forstår.

Lad mig være ærlig, nej det forstod jeg ikke en brik af ?!?

Jeg ved, de har en enorm lang referenceliste, så jeg fór ind på deres site og begyndte at løbe den igennem... arha der var ”beviset”, Jubii - de har også et link i deres menu, som hedder ”Erotik”. Hvordan har de mon kunnet bruge itpressen??

Jeg skrev en mail tilbage til itpressen, hvor jeg bad dem overveje, om www.bt.dk og www.eb.dk kunne bringe pressemeddelelser gennem dem. De viser gerne bare damer og fortæller nogle frække ting både på sitet og i avisen - men jeg har aldrig hørt fra itpressen igen.

Det giver jo anledning til at par spørgsmål:
Kan det være rigtigt, at der er nogen - som har erotik på deres site - der må bringe pressemeddelelser via itpressen, og andre der ikke må...?
Hvis ja, hvem kan så få lov?
Er det normalt på nettet, at nogen kan ”tillade” sig noget, som andre ikke kan?
Hvad skal der til, for at det bliver legalt for bl.a. BOSSMAN?

Retfærdighedsvis skal det siges, at den service, som itpressen leverer, er kanon smart, og har du en pressemeddelelse, du gerne vil have ud, kan du roligt bruge itpressen. Bare du ikke har erotik på dit site... og dog, nogen kan få lov, måske kan du...?


Tirsdag d. 25 juni 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: