Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Nyt cykelløb i Danmark


Kategori: Krop og velvære

Motion er godt, motion er sundt og derfor er de fire "familier", Gigtforeningen, Hjerteforeningen, Diabetesforeningen og Danmarks Cykle Union gået sammen om at lave et nyt cykelløb.
Motion er godt, motion er sundt og derfor er de fire "familier", Gigtforeningen, Hjerteforeningen, Diabetesforeningen og Danmarks Cykle Union gået sammen om at lave et nyt cykelløb.

Det første løb bliver fløjtet i gang d. 24. august med start og mål ved Siemens Arena i Ballerup. Og det er planen, at det skal være en årlig tilbagevendende begivenhed.- Vi er overbevist om, at Ballerupløbet i løbet af få år bliver landets største motionsarrangement på cykel med mindst 20.000 deltagere, siger Jens Nielsen fra DCU. Fra andre arrangementer ved vi, at deltagere kommer fra hele landet. Det er sjovt at deltage i fælles motion, og det bliver ofte en familie- eller firmatradition.

Alle med en cykel kan være med. Distancerne er på 15, 25, 50 og 100 kilometer, og der er særlige distancer for kvinder. Alle der gennemfører, får naturligvis målt deres tid samt et diplom for indsatsen.

På alle ruter er der gratis frugt og vand med i prisen, men vil man have mere end det, kan man købe sig til sandwich, slik og anden forplejning. Det skyldes, at de ønsker at holde startgebyret så lavt som muligt.

Sæt kryds i kalenderen og tag kone og børn med på turen, så er der lagt op til en sund og sjov dag, som alle kan have glæde af.Tirsdag d. 12 august 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: