Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Hvordan I fyre tackler svigerfar


Kategori: Mellem mænd

Vi kender det jo alle sammen, første gang man skal af sted med sin nye kæreste, for at besøge svigermekanikken. Men hurtigt efter første møde, sætter man svigerfar i ledtog med fanden selv.
I tilfælde af at der skulle være nogle her der har børn og specielt piger i den alder hvor de begynder at gå med ud med drenge, bringer vi her et lille regelsæt man kan overrække fyren, så han ligesom er klar over hvilke regler han har at overholde:


Regel nr 1: Hvis du kører ind i min indkørsel og dytter, så håber jeg, at du skal aflevere en pakke for du kommer i hvertfald ikke til at samle en op.

Regel nr 2: Du rører ikke min datter foran mig. Du må kigge på hende, så længe du ikke rører ved noget under hendes hals. Hvis du ikke kan holde din hænder fra min datters krop, så fjerner jeg dine hænder fra din krop.

Regel nr 3: Jeg ved, at det er moderne for drenge på din alder at bære bukser, der er så løse, at det ser ud, som om du taber dem. Du skal ikke blive fornærmet over det, jeg siger nu, men du og dine venner er komplette idioter. Men jeg ønsker dog stadig at være rimelig om dette emne, så jeg foreslår et kompromis: Du kan komme til mit hjem med synligt undertøj og dine bukser ti numre for store. Imidlertid, for at sikre at du ikke taber bukserne, mens du er sammen med min datter, så tager jeg min sømpistol og sikrer dine bukser der, hvor de hører hjemme, nemlig på dine hofter.

Regel nr. 4: Jeg er sikker på, at du ved, at ubeskyttet sex kan slå dig ihjel. Lad mig uddybe det på den måde, at det er mig, der slår dig ihjel, hvis du har ubeskyttet sex med min datter.

Regel nr 5: Man antager almindeligvis, at når vi to skal lære hinanden at kende, så skal vi snakke om sport, politik og vejret. Men det skal vi slet ikke. Den eneste oplysning jeg skal have fra dig, er, hvornår du forventer at være tilbage med min datter og det eneste ord, jeg vil høre fra dig i den sammenhæng, er ordet "tidlig".

Regel nr 6: Jeg er ikke i tvivl om, at du er en populær dreng med rig lejlighed til at gå i byen med andre piger. Det er okay med mig, lige så vel som det er okay med min datter. På den anden side, lige så snart du har taget min lille datter med ud den første gang, så vil du fortsætte med at gå ud med hende og kun hende, indtil hun er færdig med dig. Hvis du får hende til at græde, så vil jeg få dig til at græde.

Regel nr 7: Når du står ved min hoveddør og venter på at min datter skal blive færdig, og der går mere end en time, så skal du ikke sukke og skælde ud. Du vil aldrig kunne ankomme til biografen til tiden sammen med min datter. Når min datter skal gøre sig færdig og tage make-up på, så kan det tage længere tid end at male Storebæltsbroen. I stedet for bare at stå og vente så kunne du lave noget nyttigt, såsom at skifte olie på min bil.

Regel nr 8: Det er ikke passende at tage min datter til følgende steder: Hvor der er senge, sofaer eller noget der er blødere end en træstol. Steder hvor der ikke er forældre eller politibetjente inden for synsvidde. Mørke steder. Steder hvor der danses, holdes i hånd. Steder hvor der er varmt nok til at min datter kunne finde på at bære
shorts, toppe, tynde t-shirts eller alt andet end en overall, en sweater eller en anorak der er lynet helt op i halsen. Film med et stærkt romantisk eller seksuelt tema skal undgås; film med motorsave er ok. Fodbold er okay.

Regel nr 9: Lyv ikke for mig. Det kan se ud, som om jeg blot er en tykmavet, skaldet, midaldrende fyr. Men når det gælder min datter, så er jeg den nådesløse gud, der regerer i universet. Hvis jeg spørger dig, hvor du tager min datter med hen, så har du én chance til at fortælle mig sandheden, hele sandheden og kun sandheden. Jeg har et haglgevær, en spade og fem tønder land bag mit hus.

Regel nr 10: Vær bange. Vær meget bange. Mens du er ude med min datter, så bruger jeg tiden til at rense mit haglgevær. Lige så snart du kører op ad indkørslen og stopper, så skal du stå ud af bilen med begge hænder synlige.
Sig med høj, klar stemme at du har bragt min datter sikkert hjem. Derefter sætter du dig ind i bilen igen - der er ingen grund til, at du kommer med indenfor. Det camouflage-farvede ansigt i vinduet er mit.


Torsdag d. 31 juli 2003 af: Rasmus Sindberg

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: