Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3687 har stemt.

Et tip fra grill-høvdingen


Kategori: Mad og drikke

Hvis du ikke kender dette fif/trick, får du uden tvivl lyst til at tilbede grill-høvdingen, men lad være - køb hellere noget hos dem der annoncerer hos os ;-)




Hvis du ikke kender dette fif/trick, får du uden tvivl lyst til at tilbede grill-høvdingen, men lad være - klik på et af vores bannere i stedet for ;-)

Til dette tip skal du bruge følgende:
1. Godt vejr.
2. En grill.
3. Grillkul.
4. Grillbriketter eller tændvæske.
5. Tændstikker eller noget at til at tænde grillen op med.
6. Lidt tålmodighed.
7. En stor bakke champignon. Ikke skiveskåret!
8. Salt.
9. En gaffel.
10. Afhængig af størrelsen på de købte champignon, skal du muligvis bruge sølvpapir. Hvis de er små, og din grill har store revner mellem ribberne.


Start grillen op - jeg går ikke ud fra, jeg behøver at fortælle, hvordan det gøres :)

Hvis du har købt de champignon, hvor der sidder en lille ”rod” på, skal du skære den af dem. Vask dem derefter til de er rene.

Når kullene er ved at være hvide, er grillen klar til at modtage dine champignon. Hvis du er bange for, at de falder gennem rillerne, skal du lægge noget stanniol ovenpå risten. Det er så ærgerligt, når de havner nede i kullene!
Læg dine champignon på grillen og lad dem i alt få ca. 30 min. De er færdige, når de er indskrumpet, og ser lidt kedelige ud - de kan godt se meget kedelige ud, hvis de har fået længe, men det bliver de kun bedre af.

De skal helst spises, som de bliver færdige, da de er bedst, når de er varme. Dyp dem i lidt salt og put dem i munden, uhmmmmm... første gang man smager det, tror man det er løgn. De bliver enormt saftige af at blive varmet, og det er svært at forstille sig, hvor lidt saft der er i en frisk champignon, når man sidder med sådan en lækker og saftig champignon i munden.

Få mere inspiration med madmagasinet Spis Bedre. Lige nu: 1. nr. + trådløst stegetermometer eller lækkert knivsæt i rustfrit stål. Spar op til 400,-

Et yderligere fif
Champignon kan også laves på panden ved lidt over middelvarme. Hvis de er store, kan du godt dele dem i halve eller kvarte, afhængig af størrelsen. Når de begynder at væske, giver du dem en gang citronsaft og et skud salt. De må gerne få en del salt, så giv dem lidt mere end du regner med de skal have. De er færdige, når saften er suget ind i dem igen.

Sådan en gang lækre pande-champignon smager fantastik til noget fast oksekød som f.eks. engelske bøf, entre cóte eller roastbeef. Det er også lækkert til noget fast svinekød som koteletter og skinkeschnitzel.

Velbekomme!


Mandag d. 24 juni 2002 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: