Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Gratis unlock af Nokia telefoner


Kategori: Gadgets

Ofte støder man på steder hvor man kan få låst sin telefon op for x antal kroner, men hvorfor betale når det kan gøres helt gratis??
GratisUnlock.dk er en lille side der tilbyder at låse din telefon op helt gratis. Det tager ca. 1 minut og er helt lovligt, hvad mere kan man ønske sig?

Vi kender alle den situation, at man har en dejlig mobil telefon, man købte for et par måneder siden. Sammen med telefonen fulgte et abonnement, som måske er lidt til den dyre ende, men telefonen fulgte med til næsten ingen penge. Men pludselig falder man over f.eks. det nye Telia Express som jo giver gratis SMS forbrug. Hvis man beslutter sig for dette, er der stor sandsynlighed for at ens telefon ikke vil tage imod det nye SIM kort fra, i dette tilfælde Telia. Fordi ofte når man køber sig en telefon, hvor der følger et abonnement med, er telefonen låst til denne i ½ år. Mulighederne er at vente det halve år, før man skifter eller betale sit nuværende teleselskab op til 500 kroner for at få dem til at låse telefonen op før det ½ år er gået.Det er ofte en dyr og irriterende situation. Men i lang tid har man kunnet indlevere sin telefon til personer der med kabler og software har kunnet låse ens mobil op, for et beløb startende fra 100 kroner op til adskille hundrede. Det var en lidt risikabel måde, da mange oplevede at telefonen simpelthen gik i stykker af det, og så røg den garanti. Men nu er det så blevet muligt at låse sin kode op via en simpel kode der skal tastes ind i telefonen, uden at der skal pilles ved noget som helst i telefonens sarte dele. Derved er chancen for skade på telefonen forsvindende lille. Dette indgreb lader sig gøre pga. en lille grå boks, der går under navnet EuroPower, som netop bruges af disse sites, der tilbyder denne service.

Men jeg kan godt anbefale GratisUnlock.dk, idet jeg selv har brugt den to gange, og har flere bekendte der har brugt den, og jeg er aldrig løbet ind i problemer pga. denne slags unlock. Desuden hører jeg til den tossede type der hellere vil have tingene gratis end at betale for den akkurat samme service andetsteds. Dog er det kun visse Nokia telefoner der kan låses op pt., men kig ind på deres side og se om det netop passer til din Nokia.Mandag d. 14 juli 2003 af: Rasmus Sindberg

Del denne historie på facebook

#1 (af 1 kommentarer)
02-01-04 23:39:37
ThoomS

Kommentarer: 1

gratisunlock er et udemærket site at besøge, desværre er det bare sådan at det langt fra er alle nokia-modeller der kan låses op, samt at mobiler med Debitel ikke kan låses op heller uden at det koster penge, så helt behjælpelig er gratisunlock.dk altså heller ikke.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: