Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

David Beckham - det glade vanvid


Kategori: Kultur og sport

Da David Beckham blev fremvist i sin nye klub, Real Madrid, var det meste af verdenspressen samlet - naturligvis skulle det med i TV avisen verden over, at han fik tildelt sin nye trøje.
Da David Beckham blev fremvist i sin nye klub, Real Madrid, var det meste af verdenspressen samlet - naturligvis skulle det med i TV avisen verden over, at han fik tildelt sin nye trøje. Det var en af verdens vigtigste begivenheder den dag. Han fik nummer 23, samme nummer som basketball-stjernen Michael Jordan spillede med. Lad mig ønske tillykke med det fine nummer.

Men jeg må sige, jeg forstår det altså ikke. Sådan et vanvid, et hysteri fordi en fodboldspiller skifter klub - nå ja, og får en trøje, hvorpå der står nummer 23.Ikke nok med det, så blev der efterfølgende også købt en masse forskellige domænenavn som Beckham23.com, Becks23.com og Becks23.co.uk.

Vi må heller ikke glemme, at hver gang han skifter frisure, er der tusindvis af unge mænd verden over, der skal have lavet det samme hår. Jeg begriber det ikke.

Hvorfor kan han påvirke en hel verden, så meget som han kan?
Hvorfor er der det store hype omkring ham?

Jeg mener bare, i Danmark har vi Bjarne Riis, og efter min mening er det en større bedrift at vinde Tour de France, end at være en dygtig fodboldspiller. Uden det vel egentlig kan sammenlignes, men da Bjarne vandt, rendte unge mænd jo heller ikke rundt og fjernede deres pandehår med en skraber, vel?
Forstår du det?

Giv din mening tilkende i debatten.


Onsdag d. 9 juli 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: