Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Charmerende franskmand


Kategori: Gadgets

Gennem de senere år har Citroën måske ikke lige stået for spændende design, men med C3 Pluriel er firmaet på vej mod fordums styrke.
En bil med muligheder

Der skal ikke herske tvivl om, at fransk bilindustri, gennem mange år, har været kendt for opfindsomhed og spændende designs. Dog har man, og måske især Citroën entusiasterne, gennem 90´erne været vidne til kedelige og ligegyldige biler fra den franske gigant. Til at starte med har Citroën forsøgt sig med C5 modellen, som nok, efter min mening, må betegnes som en designmæssig fejltagelse. Det så straks bedre ud med den mindre C3 model, og med den endnu mere checkede søster C3 Pluriel har Citroën ramt plet.


Der er rent faktisk tale om flere modeller i én bil. Først og fremmest har du mulighed for at benytte den som en traditionel lukket hatchback, men titter sommersolen frem, kan du til at starte med nedfælde det elektriske soltag.


Her i almindelig lukket udgave


Her i targa udgave


Hvis du så ikke er helt tilfreds med at køre halvåben targa model, kan du afmontere sidestolperne, og så har du pludselig en helt åben spider model. Sidst men ikke mindst har du mulighed for at lægge bagklappen ned, og vupti så har du en lille pick-up (dog advarer Citroën imod at køre bilen på den måde, da nummerpladen ikke kan ses fra bagvedkørende biler).

Spider udgaven


Og pick-upC3 Pluriel fås med to 4 cylindrede benzinmotorer på henholdsvis 1,4 liter (75HK) og 1,6 liter (109HK). Det bedste er dog prisen. Netop nu sælges C3 Pluriel til introduktionspris hos de danske forhandlere. 1,4 liters modellen fås til 229.990 kr. og den 1,6 liters til 249.990 kr. Med den nye C3 Pluriel har Citroën vist, at stil ikke behøves at koste en formue.

Mandag d. 23 juni 2003 af: Jens-Christian Hall

Del denne historie på facebook

#1 (af 1 kommentarer)
24-06-03 00:48:00
Henrik

Kommentarer: 14

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har været til Citroën, men den her lille bil - den er sgu' for lækker!
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: