Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Ville du kunne bestå en teoriprøve i dag?


Kategori: Rundt på nettet

Jeg havde en rigtig morsom og meget lærerig aften i går aftes. Vi havde gæster og snakken kom omkring køreteoriprøve - ubetinget vigepligt, vognbaneskift og sammenfletning. Kan du huske teorien?
Jeg havde en rigtig morsom og meget lærerig aften i går aftes. Vi havde gæster og snakken kom omkring køreteoriprøve - ubetinget vigepligt, vognbaneskift og sammenfletning. Kan du huske teorien?

Én af gæsterne er ved at generhverve sit kørekort, og vi grinede godt af hans fortælling om, hvordan det gik med teorien. Han vil gerne generhverve sit kørekort hurtigt, så han lærer teorien via cd-rom og øvelsestests på nettet, som er meget lig med den rigtige teoriprøve, man kommer op i hos politiet.

Ta´ en teoriprøve hos trafiktesten.dkMin og min kærestes umiddelbare reaktion var, at han da ikke behøvede at forberede sig grundigt på teoriprøven. Helt ærligt så svært kan det da heller ikke være at tage en teoriprøve, når man har taget kørekort før og ellers er en erfaren bilist. Okay, der kan da godt være et par småting, jeg har glemt, men der er da ingen af os, som er dårlige bilister. Eller måske skal jeg hellere rette det til, at vi ikke selv betragter os som dårlige bilister... For testen viste, at vi ikke kunne huske køreteorien!Vi skulle selvfølgelig lige vise vores gæst, at vi sagtens kunne klare den her køreteoriprøve - uden de store problemer. Men den gik ikke. Der var ingen af os, som bestod! Faktisk tør jeg næsten ikke skrive det, men vi fik mellem 6 og 11 fejl ud af 25 mulige. Så jeg må hermed erkende, at både jeg og min kæreste er farlige at sende ud i trafikken.

Tror du, at du ville kunne bestå en køreteoriprøve i dag? Udfordre dig selv og din familie og venner - det er bestemt sværere, end du tror. Teoriprøven er oplagt til konkurrencebrug - se hvem som kan bestå af dine venner. Men vær skarp i blikket og pas på finterne, inden du klikker dig ind på www.trafiktesten.dk.


Torsdag d. 20 juni 2002 af: Rikke Sofie Hansen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: