Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

En gennemgang af det nye BOSSMAN


Kategori: Blandede

Der er sket flere nye ting på sitet - udover designet og logoet. Her tager vi en kort gennemgang af, hvad vi har lavet af ændringer - og så håber vi, at du kan lide det nye BOSSMAN.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det nye BOSSMAN har været længe undervejs, meget længe. Men når vi nu kan se det færdige resultat, skal det heller ikke være nogen hemmelighed, at vi er stolte som små paver. Vi synes selv, at der er blevet skabt et rigtig flot site, som er både nemt at gå til og meget overskueligt.


Nyt design, nyt logo, nyt slogan - nye muligheder.
Artiklerne, ordene og billederne er de samme, men ellers er alt andet ændret. Fra at sitet var opbygget af "flade filer", er det hele nu rykket over i en database, hvilket kan give nogle helt andre muligheder på sigt - og nu og her for den sags skyld. Designmæssigt har siden også fået et voldsomt løft - og det nye logo, er det ikke bare for lækkert? Det er i øvrigt den professionelle tegner, Lars Jakobsen, der har lavet det. Det er ham der stå bag tegneserien Ganske Vist m.m.

Fremover vil vi ikke længere betragte sitet som et mandemagasin. Derimod vil vi betragte det som en portal for mænd, mandens statside på nettet. Vores nye slogan er BOSSMAN - sætter manden i centrum. Og som en hver anden god startside vil du naturligvis kunne finde debat, artikler og underholdning, henvendt til mænd.

Community
For at kunne bruge MyBOSSMAN og skrive i debatten, skal du være medlem af vores community. Om du vælger at være 100% anonym, eller at lægge oplysninger om navn, alder, by, børn og så videre er op til dig. Det er gratis, så der burde ikke være noget at betænke sig på!

MyBOSSMAN
Når du har oprettet dig som bruger, får du mulighed for at bruge siden MyBOSSMAN. Vores påstand er, at det er Danmarks bedste startside. Siden indeholder udover den seneste artikel, Googles søgemaskine, nyheder fra Jyllands-Posten og dine helt private links. Så hvis du sætter MyBOSSMAN til din startside, har du alle de vigtigste ting ved hånden lige fra starten. For at siden virker optimal som startside, skal du krydse feltet ”Automatisk login” af, så logger den automatisk ind, når du starter din browser.

Debat
Fremover vil vi sætte meget mere fokus på debatten, hvor der både skal være plads til noget sjovt og pjattet samt seriøst og alvorligt.

Når du opretter et indlæg i debatforummet, kan du gøre det anonymt, dvs. ønsker du at debattere nogle private ting med andre mænd, kan du gøre det uden at give dig selv til kende. Så selv om du har oplyst flere ting på din profil, kan du skrive anonymt i debatforummet. Vi håber på, at det kan være med til at skubbe lidt ekstra til debatten.

Velkommen til det nye BOSSMAN, vi håber, du vil tage godt imod det!


Onsdag d. 4 juni 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: