Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Ta' dine mails med i lommen


Kategori: Gadgets

Kender du det, at du er på besøg hos en af dine venner, og så pludselig slår det dig, ”For pokker... jeg fik en sjov mail den anden dag, som jeg skulle have sendt til dig...
Kender du det, at du er på besøg hos en af dine venner, og så pludselig slår det dig, ”For pokker... jeg fik en sjov mail den anden dag, som jeg skulle have sendt til dig, men så kom jeg fra igen... jeg må sende den til dig i morgen...” Kunne det ikke være stærkt, hvis du nu kunne tage dine mails op ad lommen, og vise ham den mail han burde se? Og at du endda kunne sende den til ham? Det kunne du have gjort, hvis du havde haft en Easy disk.

Easy disk er en smart lille ting, som kun er lidt større end en bilnøgle. Udover at det er en mobil harddisk, indeholder den også et komplet mailprogram, så du kan sende og modtage mails overalt i verden. Det kræver blot, at du kan tilslutte Easy disk til en Pc, via USB-porten, som har internetadgang. Hvis du f.eks. er på ferie, kan du tilslutte den på en netcafé eller et bibliotek. Naturligvis efterlader den ingen spor på den Pc, den har været tilsluttet.


Harddisken er på forskellige størrelser, hvor den mindste er på 32 MB og den største er på 256 MB. Her er det muligt at gemme billeder, film, lyd og dokumenter. Dermed kan den bruges som backup til din ting fra din computer, du gerne vil passe ekstra godt på.

Selv om der sidder en lille klips på den, som den der sidder på en kuglepen, kan man selvfølgelig være så uheldig at tabe den. Skulle det ske, vil andre ikke bare kunne komme til dine data, da Easy disk er beskyttet af din egen adgangskode.

Ikke nok med at der pladsmæssigt kan være meget mere på end på en floppy disk, så er den også 15 gange hurtigere. Producenter reklamerer endda med, at data kan gemmes på den i 10 år og at disken kan overskrives mere end 100000 gange.

Easy disk forhandles af USBIT.


Fredag d. 23 maj 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: