Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Musik på nettet - helt lovligt!


Kategori: Kultur og sport

Hører du til dem, der mangler inspiration når cd samlingen skal udvides? Træt af ”top 20” udvalget i supermarkedet? Fortvivl ikke for der er hjælp at hente.
Hører du til dem, der mangler inspiration når cd samlingen skal udvides? Træt af ”top 20” udvalget i supermarkedet? Fortvivl ikke for der er hjælp at hente.

Lytteposten.dk har sat sig for at opfylde lige netop dine behov. Desværre er det efterhånden sådan, at der bliver længere mellem de seriøse musikbutikker, og samtidig mangel på kyndig vejledning i hvad der rykker, netop indenfor den genre man er til. På lytteposten.dk har du som bruger mulighed for at smug lytte til alle de nye cd udgivelser. Siden er opbygget som en oversigt over både top 20 udgivelserne samt hitlisterne indenfor mere specielle genrer. Ved hvert album har man så mulighed for at klikke sig videre, og høre 30 sekunder af hver af udgivelsens første 10 numre. I alt har du mulighed for at lytte til ca. 1000 af de nyeste udgivelser.

Siden indeholder desuden musikbladet Gaffas anmeldelser af nye udgivelser, samt links til gruppernes officielle sider. Kort sagt et super initiativ, som vi her på BOSSMAN kun kan bakke op om, og husk nu: musik skal købes i pladebutikken!


Oplev det på www.lytteposten.dk.


Onsdag d. 30 april 2003 af: Jens-Christian Hall

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: