Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Slut med parkeringsbøder


Kategori: Gadgets

En ny opfindelse gør, at du ikke fremover behøver at modtage parkeringsbøder, fordi du glemmer at stille p-skiven.
Hvert år modtager tusindvis af bilister en parkeringsbøde. Mange af dem skyldes udelukkende, at man glemmer at stille p-skiven, når man forlader bilen. Det er nogle bitter penge at skulle af med... men nu er det også slut! P-Watch er en elektronisk sag, som indstiller sig automatisk til korret p-tid, når bilen parkeres.

Det er den danske opfinder, Ib Haaning Høj, der står bag den nye opfindelse. Han har gennem en utrættelig dialog med Justitsministeriet og Færdselsstyrelsen fået gennemført en lovændring, der nu gør det muligt at have elektroniske parkerings-ure i danske biler.


Prisen på P-Watch er 799,- kr. inkl. moms. Og når en p-bøde koster 510 kr., skal der ikke meget hovedregning til at regne ud, at investeringen hurtigt kan komme hjem igen, hvis man er lidt glemsom eller fortravlet.

Firmaet Cartime anslår selv, at der i Danmark er et kundegrundlag på omkring 900.000 bilejere. Og tager vi udlandet med, er der adskillige millioner, der kunne have interesse i den nye opfindelse. Firmaet har allerede i år 2000 foretaget EU-patentanmeldelse samt patentanmeldelser i Norge og USA.

Læs mere på www.p-watch.com.


Tirsdag d. 29 april 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: