Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Alternative musikfestival


Kategori: Kultur og sport

RECession, som festivalen hedder, foregår i Århus, og arrangørerne bag festivalen kalder den for ”Nordeuropas største alternative musikfestival”, og det er endda...
RECession, som festivalen hedder, foregår i Århus, og arrangørerne bag festivalen kalder den for ”Nordeuropas største alternative musikfestival”, og det er endda på trods af, at det er første år, den kan opleves.

Festivalen foregår på nogle etablerede spillesteder i Århus midtby i tidsrummet den 1. og den 3. maj.

Der er i alt 60 kunstnere, der skal optræde, og udover Danmark kommer kunstnerne fra Belgien, England, Frankrig, Island, Norge, Rusland, Sverige, Tyskland og USA.


Af navne kan bl.a. nævnes Coldcut, The Fall, Llorca, Sven Van Hees, Asian Dub Foundation, Koxbox, Spokane, Physics, Limp, Mistaken, Nikolaj Nørlund og Düreforsög m.fl.

Prisen for at deltage på festivalen er 240,- for en endagsbillet og 400,- for en partoutbillet. Det er ikke muligt at købe sig adgang til bare en enkelt koncert. Billetter kan købes hos Billetnet og Musikbillet.

Det er folk fra Frontløberne og ”Bird Hits Plane”, et ungt kontroversielt pladeselskab, der står bag arrangementet, og deres vision er at skabe og se mere god musik. ”Med god menes kvalitet og dybde i musikken”, forklarer festivalens koordinator Jacob Valdemar Jensen. Han fortsætter ”Dette er en festival hvor navnene er booket af musikere og ikke af PR- eller økonomifolk - derfor kan vi stå inde for hvert enkelt navn.”

Læs mere om festivalen på www.recession.dk


Onsdag d. 23 april 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: