Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3687 har stemt.

Grøn lasagne


Kategori: Mad og drikke

Hvis det skal være helt rigtigt, må vi vist ikke kalde denne ret for ”grøn lasagne”, da der ikke bruges pastaplader til at dele kødet i flere lag, men...




Hvis det skal være helt rigtigt, må vi vist ikke kalde denne ret for ”grøn lasagne”, da der ikke bruges pastaplader til at dele kødet i flere lag. Jeg har nu kendt til retten i flere år, og har aldrig kaldt den andet, så det bliver jeg ved med. Samtidig smager det som grøn lasagne, og det smager hammerende godt!
Retten er til 5 personer, men hvis du serverer flutes til, vil den kunne mætte 6 personer.

(5 personer)
20 g margarine
500 g hakket skinkekød
1 stort løg
20 g smør
450 g hakket frossen spinat
1 spsk olie
500 g frisk grøn båndpasta
½ liter Karoline's Mornay Sauce
Salt og peber

Bagetid: 25 min. ved 200 grader.


Tilberedning:
4-5 liter vand hældes i en stor gryde, som sættes til at koge med olien og lidt salt. En halvstor gryde sættes på et andet blus med margarinen i, og varmen sættes til god. En kasserolle sættes over middel varme med smøret i.

Løget hakkes fint og svitses i den halvstore gryde, hvorpå kødet brunes oveni. Smag kødet til med salt og peber.

Når smøret er smeltet i kasserollen, hældes den frosne spinat oveni, og skal nu varmes, til konsistensen er som en sovs.

Når vandet til pastaen koger, lægges pastaen i, og koges i 3-4 minutter.

Hæld vandet fra pastaen og bland det hele godt i den store gryde. Fordel blandingen i et stort fad og hæld Mornay Saucen over. Retten sættes i ovnen.


Tirsdag d. 22 april 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: