Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Det moderne puslespil


Kategori: Rundt på nettet

Normalt er mænd ikke til puslespil. Er det ikke et faktum? Det er irriterende, fordi spillet fylder hele spisebordet eller sofabordet, og det er ikke lige til at pakke væk, når man skal bruge pladsen.
Normalt er mænd ikke til puslespil. Er det ikke et faktum? Det er irriterende, fordi spillet fylder hele spisebordet eller sofabordet, og det er ikke lige til at pakke væk, når man skal bruge pladsen. Tilmed klik på billedet for at se det i stor udgavehænder det, at der mangler en brik eller to, som er røget i støvsugerposen for længe siden. Også tager et puslespil bare for lang tid.

Umiddelbart tror du måske ikke, at puslespil er noget for dig, men giv det en chance. Jeg er ret sikker på, at du rent faktisk vil synes, at det er sjovt at lægge et lille puslespil - på nettet. Det er dejligt afstressende, og du får mulighed for at få 20-40 minutter for dig selv, hvor du kan få dagens begivenheder lidt på afstand. Der er ingen brikker, som bliver væk, det fylder ikke, og det er nemt at pakke væk. Og så er det en god tilfredsstillelse at få samlet puslespillet.

Så giv puslespillet en chance og klik dig ind på Shockwave. Du kommer direkte ind på første side ud af tre med puslespil. Vælg ved at køre klik på billedet for at se det i stor udgavekurseren over de oplistede spil til venstre, så kan du i højre side se selve puslespillet. Det allerførste puslespil er Daily Jigsaw, hvor der hver dag er et nyt puslespil. De øvrige puslespil er stationære.

For at du kan spille puslespillet, kræver det, at du har ”Shockwave Player” installeret på din pc, hvis du ikke har det, kan du downloade den gratis hos Macromedia.Søndag d. 16 juni 2002 af: Rikke Sofie Hansen

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: