Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3839 har stemt.

Digitalt mini-kamera


Kategori: Gadgets

Da jeg blev præsenteret for dette kamera den første gang, tænkte jeg, det kan da umuligt være noget værd, så jeg var nødt til at teste der. Læs om min oplevelse...
Da jeg blev præsenteret for dette kamera den første gang, tænkte jeg, det kan da umuligt være noget værd. Det blev præsenteret på denne måde:

Dette lille Digital Camera er alletiders cool sag. Du kan tage 279 (800x600) eller 487 (300x400) billeder. Du kan også vælge at filme med det. Du får 27 sekunder live film. Ulead PhotoExpress 4 software følger med. Webcam funktionalitet. Kan du forlange mere af så lille en sag?Jeg var simpelthen nødt til at prøve det, så jeg aftalte med forhandleren, at jeg skulle have et kamera tilsendt, så jeg havde mulighed for at teste og lege med det.

Da kameraet kom frem, et par dage senere, var det pakket ind i en flot gaveæske, hvor det gjorde sig utrolig godt.

Efter jeg havde fået det pakket ud, og leget lidt med det, gik det op for mig, at specifikationerne fra producenten var noget anderledes end det kamera jeg sad med i hånden. Om det skyldtes, at jeg havde fået et mandags kamera frem ved jeg selvfølgelig ikke. Det jeg havde fået frem kunne tage 169 billeder med målene 800x600 og der var til 21 sekunders live film. Billedstørrelsen på 300x400 er vist kun nævnt, fordi det lyder godt med mange billeder, for kvaliteten er så dårlig, at billederne ikke kan bruges til noget.

I størrelsen 800x600 er det heller ikke nogen superkvalitet man får, men det siger næsten sig selv, når kameraet kun koster 579 kr. Hvis man har planer om at købe et nyt kamera, som skal bruges til fotografere ungerne, til fester og på ferier, er det ikke det her kamera, man skal købe. Har man derimod en hjemmeside, hvor man kunne tænke sig at vise båden, bilen eller noget andet frem, er det ganske fint.

Kameraet lider voldsomt under, at det ikke indeholder en blitz, hvilket gør, at man ikke kan tage billeder indendørs, med mindre der er en anden god belysning.

Som nævnt er det også muligt at optage film med kameraet... og det var en overraskende oplevelse. Det er faktisk en rigtig fornuftig kvalitet, der kommer ud af det. Især hvis man laver optagelserne på et stativ, så billedet ikke ryster.

På et tidspunkt fik min søn et Lego Studio i julegave. Det er et kamera, som er forbundet med Pc'en, og så kan man optage og redigere sine egne små film. Og da vi købte det til ham, fik vi at vide, at der var mange, også voksne, som købte det pga. kvaliteten. Det har jeg aldrig forstået, for det var en meget ringe kvalitet, der kom ud af det. Det her kamera har en væsentlig bedre kvalitet!

Kameraet kan også bruges som webcam, men det fik jeg aldrig til at virke. Jeg kunne dog forestille mig, at det er i en ganske udemærket kvalitet. Det skal lige nævnes, at det formentlig er min maskine, der har et problem - så skulle det ikke være første gang ;-)

Så hvis du har en lille hjemmeside, du gerne vil have billeder og film ud på, eller måske kunne du tænke dig at optage et par frække film med kæresten, så er kameraet noget for dig. Det er et kamera, der skal bruges til leg - forhandlerens slogan er i øvrigt ”Vi holder ikke op med at lege, fordi vi er gamle; vi bliver gamle, fordi vi holder op med at lege”.Onsdag d. 26 marts 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: