Din email adresse:
Hvor sætter du dit kryds ved næste valg?
Socialdemokraterne
Radikale Venstre
Det Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Kristendemokraterne
Dansk Folkeparti
Venstre
Liberal Alliance
Enhedslisten
Ved ikke
3838 har stemt.

Sten med god energi


Kategori: Mellem mænd

Er du klar over, at sten kan indeholde god og positiv energi? Og at du selv kan lade en sten op med energi og tappe noget af energien igen, når du har behov for det? Du kan også lade en sten med negativ og trist energi, men det vil vi ikke beskæftige os med i denne artikel.
Er du klar over, at sten kan indeholde god og positiv energi? Og at du selv kan lade en sten op med energi og tappe noget af energien igen, når du har behov for det? Du kan også lade en sten med negativ og trist energi, men det vil vi ikke beskæftige os med i denne artikel.

Lad os tage et eksempel hvor det var rart at kunne få noget positiv energi. Forstil dig en sælger som kører rundt på landevejene og laver opsøgende salg. Hver eneste dag er han sin egen herre. Han skal selv sørge for at planlægge sin dag, og han skal selv søge for foretage de besøg, han har besluttet sig for. Men i dag er en skidt dag. Han får ingenting solgt, og langsomt bliver han kørt ind i en negativ spiral, hvor han får svære og svære ved at overbevise sig selv om, at han rent faktisk kan sælge noget den dag. Er han uheldig, tager han de samme følelser med sig dagen efter igen, og er han endnu mere uheldig kan det være flere dage i træk, han kører rundt i den negative spiral.


Havde han nu haft en sten ladt med positiv energi i sin lomme, ville det aldrig være gået så galt. Så havde han nemlig taget den frem, da han kunne mærke, at troen på sig selv var ved at svigte. Så havde han set på stenen, krammet den i hånden og fået noget af den energi, som stenen indeholdte.

Men hvor kommer stenen fra, og hvordan er den blevet ladet med den gode energi? Det er faktisk helt enkelt. Noget tid forinden havde han besøgt en stor kunde og fået en stor ordre med derfra. Da han fik ordren, blev han totalt fyldt med glæde, begejstring og tro på sig selv. Og da han gik ud af kundens dør, fandt han en sten lige udenfor, som han samlede op. Knugede den i hånden mens han gik smilende og glad over til sin bil. Efter han havde sat sig ind i bilen, brugte han 2-3 minutter på at se på stenen, kramme den og fornemme alle de glade følelser han havde i sin krop.

Men var det lige meget hvilken sten han tog? JA! størrelse, farve og form er underordnet, men hvis der havde været 1000 sten i et stenbed, valgte han den, han synes passede bedst til ham og de følelser, der skulle forbindes med stenen. Var der kun nogle ganske få og små sten i et bed, havde han stadig valgt den, han synes, var bedst.

Hvis vi så vender tilbage til den fatale dag, hvor det gik helt galt. Så havde han, da det gik op for ham, at det ville blive en skidt dag, taget stenen frem, og genkaldt sig alle de følelser han havde, da han samlede den op. Så havde han smilet til stenen, set på den og krammet den, fuldstændig som den dag han fandt den. Lige så stille ville han være blevet fyldt med gode og glade følelser.

Hvis du er i tvivl, om det virker, så tænk tilbage på sidste gang du ryddede op i nogle gamle ting. Pludselig sad du med et stykke papir, et kort eller en ting i dine hænder, ”Gud ja... det havde jeg helt glemt...”, og et sagligt smil kom hen over dine læber. Eller måske fandt du et billede af en gammel kæreste og blev trist ved tanken, hvordan jeres forhold sluttede. Uanset hvad så har du helt sikkert oplevet det med at fremkalde nogle følelser ved hjælp af ting. Og det er det, vi gør med stenen.

Du skal dog være opmærksom på, at når du en dag samler en sten op, skal du ikke bare være lidt glad. Du skal være rigtig glad. Hele din krop skal være badet i glade og positive følelser og du skal have et sagligt smil på læberne. Ellers får du ikke nogen virkning ud af det.

Du skal også være opmærksom på, at du ikke må misbruge din sten. Dvs. går det lidt skævt allerede dagen efter, skal du ikke bare flå den op ad lommen, og tappe den for energi. Så har du ikke til den dag, hvor det virkelig går skævt. Stenen kan nemlig tømmes for energi, fuldstændig som et batteri.

Når du har tømt din sten for energi, og du har behov for at oplade en sten igen, skal du vælge en anden sten, da følelser og oplevelser fra forskellige episoder ikke kan lageres i samme sten.


Onsdag d. 19 februar 2003 af: Henrik Wahlqvist

Del denne historie på facebook

Der er ikke tilføjet nogen kommentarer.
Du skal være logget ind for at skrive kommentarer.
Log ind Tilmelding
Tip en ven:

Modtagers e-mail: Din e-mail:

Besked: